DŽORDŽ MAJKL SE NIJE UBIO, VEĆ JE UBIJEN?!? Nova teorija koja će uzdrmati svetski šoubiz!
Foto: Reuters

ispituju sve

DŽORDŽ MAJKL SE NIJE UBIO, VEĆ JE UBIJEN?!? Nova teorija koja će uzdrmati svetski šoubiz!

Jedan od najpopularnijih pop pevača na svetu preminuo je na Božić u 54. godini, a policija i dalje istražuje njegovu smrt
Objavljeno: 12:40h

Nedavna smrt Džordža Majkla i dalje potresa svetsku javnost. Od ubistva je prošlo skoro dve nedelje, a policija i dalje ispituje njegovu smrt i sve osumnjičene.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako pevačeva smrt nije tretirana kao čin ubistva s predumišljajem, istraživači sumnjaju da je pevač ubijen nakon što su ga predozirali drogom.

foto: Reuters / Eddie Keogh

Policija je već ispitala pevačevog ljubavnika Fadija Favaza, koji tvrdi da je spavao u automobilu u trenutku smrti Džordža Majka, te da je tek kasnije pronašao njegovo beživotno telo u krevetu.

Osim što su ispitali Fadija, policija je zatražila i sve fotografije koje su paparaci snimili ispred pevačevog doma nedelju dana pre smrti.

- Istraga se sada zahuktala i detektivi ispituju sve koji su bili u dodiru sa pokojnim pevačem, ili u njegovoj blizini, u danima pre njegove smrti. Žele da saznaju s kim se sve Džordž viđao pred smrt - rekao je dobro obavešten izvor za "The Sun".

Još uvek nije utvrđen uzrok smrti Džordža Majkla i čeka se toksikološki nalaz.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.