ŽURKE ZA ONE NEUNIŠTIVE: 10 najluđih repriza - Evo gde rokeri i klaberi mogu 1. i 2. januara! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić, Promo

ESPRESO PREPORUČUJE

ŽURKE ZA ONE NEUNIŠTIVE: 10 najluđih repriza - Evo gde rokeri i klaberi mogu 1. i 2. januara! (FOTO)

Mnogo gitarskog zvuka i još po nešto za početak nove godine...
Objavljeno: 17:12h

Espreso ima preporuka i za after! Prvi dan nove godine obradovaće sve ljubitelje gitarskog zvuka!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

1. Kanda, Kodža i Nebojša // Mikser House (1.1.2017.)

Nova godina već tradicionalno počinje uz KKN u Mikseru. Pored već dobor poznatih stvari koje svi volimo, na koncertu će premijerno biti izvedene nove pesame koje će se naći na predstojećem albumu koji već uveliko pripremaju!

foto: Promo

Beograđani i njihovi gosti koji prvi dan nove godine odluče da provedu na koncertu u Mikseru, prisustvovaće i snimanju drugog dela live izdanja koje KKN planiraju da objave u martu.

Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 1.000 dinara, odnosno 1.500 za VIP ulaznice.

2. Central Dance Event // Hangar (1.1.2017.)

- Magda / Pig&Dan / Heartthrob / Lea Dobričić / Alexandar Ivković b2b Mihajlo

Repriza novogodišnjeg spektakla protećiće uz kraljica minimal tehna, koja prvi put nastupa pred velikim brojem beogradskih fanova. Uz nju tu je i Heartthrob, poznato ime berlinske andergaund scene. Veče će upotpuniti produkcijski dvojac Pig&Dan, koji po prvi put stižu u Srbiju.

foto: Promo

Karte su dostupne preko Eventim i GIGS TIX prodajne mreže, po cenama od 1.190 i 1690 dinara.

3. NYEA | Mirko Lazarević, Bojan Vukmirović & Luka Concrete // KPTM (1.1.2017.)

Jedini novogodišnji techno after u gradu uz betonski line-up! Vidimo se od 5AM jer nakon lude noći svi putevi vode u KPTM! Tvrdo, energično, pozitivno!

Mirko Lazarević, jedan od iskusnijih aktera domaće tehno scene. Prva žurka kojom je započeo karijeru bila je 1997. u Omenu sa čuvenom DJ Slavkom, koja mu je na samom početku pomagala da razvije tehničke skilove.

foto: Promo

Organizacija Concrete DJz formirana je 2003. formirana da donese svoj dodir na elektronskoj sceni, organizovanjem događaja i muzčkom produkcijom i na taj način oplemeni domaće techno podijume. Luka i Bojan, danas su poznati kao nemilosrdni duo koji diže atmosferu do usijanja na žurkama, držeći se sjajnog andergraund zvuka.

4. Timbe // Šteta

Započnite Novu 2017. uz kvalitetke zvuke RnB-a / Hip-hopa / Funka /Soula / Dancehall-a!

foto: Promo

Za DJ pultom bice TIMBE (Bad Copy) koji je vec dugo poznat na klupskoj DJ sceni kao momak koji pravi odličnu atmosferu. U pomoc mu pristižu momci iz organizacije KLOPKA (DJ Skitinica i CoCo J) koji će raditi warm up. Očekujte neočekivano i povedi drugaricu da roka jako!

Upad: FREE

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.