40 godina Galije: Veliki rođendanski koncert u Hali sportova (VIDEO)
Foto: Dejan Sredojević

retrospektiva

40 godina Galije: Veliki rođendanski koncert u Hali sportova (VIDEO)

- Pored velikih hitova sviraćemo i značajne pesme Galije koje su obeležile neki album ili fazu u radu - najavljuje frontmen Nenad Milosavljević
Objavljeno: 14:34h

Čuvena niška rok grupa Galija obeležava 40 godina postojanja velikim koncertom 29. decembar u Hali sportova u Beogradu u 20:30h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Slavimo 40 godina rada i prirodno je da koncert bude retrospektiva. To znači da ćemo pored velikih hitova svirati i značajne pesme Galije koje su obeležile neki album ili fazu u radu grupe - najavljuje frontmen Nenad Milosavljević.

Na slavljeničkom koncertu specijalni gosti biće nekadašnji članovi Galije - klavijaturista Saša Lokner (Bajaga i Instruktori) i gitarista Saša Ranđelović (Neverne bebe), a dolazi i pevač niškog Kerbera Goran Šepa-Gale.

Jubilej je povod i da Galija prvi put održi koncert u Hali sportova, za koju Milosavljević ističe da je "rok ambijent gde Galija i pripada".

Galija je osnovana 1976. godine u Nišu, a publiku je brzo pridobila pesmama kao što su "Gospi", "Decimen", "Burna pijana noć", "Još uvek sanjam"...

Jednu od najupečatljvijih karijera na muzičkoj sceni Jugoslavije i Srbije, Galija je nastavila nižući hitove kakvi su "Skadarska", "Trube", "Da li si spavala", "Da me nisi"... Galija je nedavno objavila novi singl "Nešto me goni".

U Hali sportova Galija će nastupiti u postavi: pevač i akustična gitara Nenad Milosavljević, pevač Predrag Milosavljević - Peca, bubnjar Boban Pavlović-Čarlton, gitarista Dragutin Jakovljević - Guta, basista Slaviša Pavlović - Stenli, i klavijaturisti Ivan Ilić - Ilke i Goran Antović.

Predgrupa je Vreme čuda iz Beograda. Ulaznica za slavljenički koncert Galije košta 1.500 dinara preko mreže Eventim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.