NASTUPAO JE SA POGINULIM RUSKIM HOROM! Kusturica: Zakoni gravitacije su prestajali da važe!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Youtube printscreen

potresen

NASTUPAO JE SA POGINULIM RUSKIM HOROM! Kusturica: Zakoni gravitacije su prestajali da važe!

Vest o tragičnoj pogibiji članova ansambla "Aleksandrov" potresla je našeg proslavljenog režisera Emira Kusturicu
Objavljeno:

Vest o tragičnoj pogibiji članova ansambla "Aleksandrov" potresla je našeg proslavljenog režisera Emira Kusturicu, koji je dva puta nastupao sa članovima ovog umetničkog ansambla.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kusturica kaže da je postojala ideja da snime zajednički projekat i otkriva kako je bilo sarađivati sa ruskim umetnicima.

- Kada su članovi hora "Aleksandrov" iza vas, dok svirate gitaru, zakoni gravitacije prestanu da važe. Snaga tog hora je u ruskoj duši i njihovoj borbi za Rusiju. Ta borba je uvek bila odbrambena, pa je tako i njihov svaki nastup bio lišen oholosti i prazne uzvišenosti, koju vojni orkestri često demonstriraju - kaže Kusturica.

ŠTA TI JE SUDBINA Poginuli članovi ruskog hora u poslednjoj poseti BG otpevali TAMO DALEKO! Naježićete se kad čujete! (VIDEO)

Kusturica ističe da nikad niko ko se bavi horskim pevanjem nije postigao takav rezultat kao hor "Aleksandrov" i ističe u kakvom će mu sećanju ostati ruski umetnici:

- Neizmerna snaga, ona koja pred oči donosi silu, ali i nostalgična osećanja. Takav spoj snage i nostalgije je bio umetničko čudo, koje nismo videli nigde drugde. Slava im i hvala za divno delo koje su ostavili iza sebe!

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.