Anđeo, Đavo, Artan Lili, Jarboli: ExKLUZivna beoGRADSKA novogodišnja žurka! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

duh starog Beograda

Anđeo, Đavo, Artan Lili, Jarboli: ExKLUZivna beoGRADSKA novogodišnja žurka! (VIDEO)

Dobrog duha probudiće i nastupi grupe Vesele Osamdesete, Indie-go! ekipe i drugih...
Objavljeno: 21:11h

Od prošlogodišnjeg dočeka Nove godine za jednu od najboljih žurki u gradu važi ona na vrhu zgrade bivšeg Kluza, u srcu Beograda, koja i ovoga puta nudi najekskluzivniji program u gradu!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U Novogodišnjoj noći srce će biti na terenu zahvaljujući nastupu grupe Artan Lili, a svoj novogodišnji koncert imaće i legende beogradske scene Jarboli.

Dobrog duha starog Beograda probudiće nastup grupe Vesele Osamdesete, koja će za ovu priliku izvesti najveće hitove domaćeg popa i roka osamdesetih, od Olivera Mandića i Denis & Denis do Prljavog Kazališta i Šarla Akrobate, i to u njima svojstvenom pop punk maniru.

foto: Promo

ExKLUZivna novogodišnja žurka, pored lajv nastupa, na DJ stageu ugostiće Uroša Đurića i Srđana Žiku Todorovića, koji se sada već mogu smatrati rezidentima exKLUZIvne novogodišnje žurke!

Za pultom će im se pridružiti Pavle Veljković i Dada Selectah! A tu je i ekipa koja je prošle godine napravila lom, Indie-go! koji ove godine obeležavaju 20 godina pravljenja najboljih žurki sa alternativnom muzikom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.