PLEŠI, BEJBE Posle ove NG žurke će vam danima odzvanjati u ušima! I celom Beogradu će! (FOTO)
Foto: Profimedia

clubbing event godine

PLEŠI, BEJBE Posle ove NG žurke će vam danima odzvanjati u ušima! I celom Beogradu će! (FOTO)

Dve lokacije, četiri vrhunska događaja, devet stranih imena, plus domaći lajnap
Objavljeno:

Central Dance Event je novogodišnja platofma koja će, po treći put, zaokružiti celokupnu klupsku sezonu za nama, tokom koje se do ranih jutarnjih sati ]uskalo uz mnoga velika imena kao što su Hernan Cataneo, John Digweed i Guy J, Matador, Dubfire, Paco Osuna, Umek, Nicole Moudaber, Deborah De Luca, Silicone Soul.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

CDE za Novu godinu pravi četiri vrhunska događaja na dve lokacije sa devet stranih imena. Nije zapostavljen ni domaći lajnap. Zaokruživanje stare je najava novu sezonu, pa su ta samo naznake onoga što se spremamo u novoj godini.

30. 12. Hangar - The Martinez Brothers / Andrea Oliva / IDQ / Ilija đoković / DBDZ

Prve večeri Beogradu u goste stižu The Martinez Brothers poreklom iz Bronksa, koji trenutno važe za lidere na svetskoj hous sceni. Iza sebe imaju veliki broj izdanja koja su nezaobilazni deo kako setova velikih zvezda tako i svetskih dance floor-ova, a jedna među njima je i planetarno popularan remix Velvetove trake „Bigger Than Prince“ koji je proglašen za najpuštaniju traku ADE 2013. Iste večeri, za mix pultom će se naći i Andrea Oliva.

foto: Promo

31. 12. Depo Magacin - Guy J / Guy Mantzur / Khen / Marko Milosavljević / Bokee / Peter Portman

Drugo veče posvećeno je obožavaocima progresivnog zvuka. Pored izraelskog producenta Guy J-a, koji se ostvario kao jedan od najsloženijih i najemotivnijih producenata elektronske muzike u poslednjoj dekadi, po prvi put u Srbiju stiže Guy Mantzur. Prepoznatljiv po svojim autentičnim, hipnotišućim melodijama i zavodljivom gruvu, Mantzur je postao jedan od vodećih producenata u svetu. Fenomenalnom dvojicu u novogodišnjoj noći pridružuje se i Khen.

foto: Promo

1. 1. Hangar - Magda / Pig&Dan / Heartthrob / Lea Dobričić / Alexandar Ivković b2b Mihajlo

Repriza novogodišnjeg spektakla protećiće uz kraljica minimal tehna, koja prvi put nastupa pred velikim brojem beogradskih fanova. Uz nju tu je i Heartthrob, poznato ime berlinske andergaund scene. Veče će upotpuniti produkcijski dvojac Pig&Dan, koji po prvi put stižu u Srbiju.

foto: Promo

2. 1. Depo Magacin - David August (set) / Boža Podunavac / Kristijan Molnar / Luka Vuković b2b Ivan Radojević

Poslednje večeri, kao šlag na tortu, berlinski muzički vunderkind takođe po prvi put posećuje Srbiju. Publika će čuti njegov specijalni nastup kojim se August već neko vreme bavi a uključuje đ set sa posebnim pratećim lajt show-om.

foto: Promo

Karte su dostupne preko Eventim i GIGS TIX prodajne mreže, po promo cenama od 1.190 dinara za pojedinačnu kartu za 30., 1. i 2. a 1390 za 31., tj. 1690 dinara za pojedinačnu VIP kartu takođe za 30., 1. i 2. odnosno 1.790 dinara za 31. Kompelet karata za sva četiri dana po ceni od 3.700 dinara dok će VIP četvorodnevni komplet po ceni od 5.490 dinara.

Mogu se kupti i preko sajtova www.gigstix.com i www.eventim.rs.

Postoji i mogućnost kupovine dvodnevnog kompleta karata za Depo Magacin (31.12 i 2.1) ili Hangar (30.12. i 1.1.) koji košta 1.990 dinara odnosno 2.990 za VIP. Za sve vlasnike VIP četvorodnevnog kompleta ulaz na oficijalne aftere Central Dance Event će biti besplatan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.