Spektakl u najavi: Gregorian 8. februara u Hali sportova (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

Master of Chants - Final Chapter Tour

Spektakl u najavi: Gregorian 8. februara u Hali sportova (FOTO) (VIDEO)

Ulaznice za koncert prodaju se po cenama od 1.900 do 2.800 dinara od danas i to na svim prodajnim mestima Eventima
Objavljeno: 20:31h

Spektakularna muzičko - vokalna grupa Gregorian dolazi u Beograd, 8. februara u Halu sportova u okviru svoje oproštajne turneje. Nemačko -engleska grupa, koja je na prethodnim koncertima u Srbiji pobrala brojne ovacije, u Hali sportova nastupiće u okviru turneje "Master of Chants - Final Chapter Tour", na kojoj će predstaviti nove moderne obrade srednjevekovnih gregorijanskih korala ali i svoje viđenje pop hitova Peter Gabrijela, Lenija Kravitca, Koldplej, Queen, the Doors...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Gregorian odlikuju odlični glasovi i aranžmani, kao i vrhunski scenski nastup u kome svaku numeru prati rasveta, brojni laseri i specijalni efekti.

Njihov šou videlo je 1.3 miliona posetilaca širom sveta koji. Grupa je prodala više od 20 miliona rasprodatih albuma. Svoje bogato iskustvo, osnivač Gregoriana Frank Peterson preneo je iz grupe "Enigma", kao i iz dugogodišnjeg rada sa najrenominarnijim svetskim muzičarima.

- Mnogo godina ranije, bio sam u poseti manastiru u Španiji. Na vokmenu sam slušao rok muziku i kada sam ušao u manastir iznenada me je preplavila neobična kombinacija zvukova: hor monaha pevao je gregorijanske napeve u sali pored - objasnio je Peterson kako mu se ukazala ova jedinstvena ideja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.