KONCERT AZRE U 2017? Zaboravite na to, Džoni Štulić i Mišo Hrnjak se posvađali!
Foto: facebook/mišo hrnjak

rat

KONCERT AZRE U 2017? Zaboravite na to, Džoni Štulić i Mišo Hrnjak se posvađali!

Posle uvreda koje su razmenili na društvenim mrežama, teško da će Branimir Džoni Štulić i Mišo Hrnjak ikada više ući i u istu prostoriju, a kamoli stati zajedno na scenu
Objavljeno: 15:46h

Svi oni koji su se nadali da Azra može ponovo, jednog dana, da se okupi, svoje snove mogu slobodno da okače mačku o rep.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jer, posle uvreda koje su razmenili na društvenim mrežama, teško da će Branimir Džoni Štulić i Mišo Hrnjak ikada više ući i u istu prostoriju, a kamoli stati zajedno na scenu.

Bivši bas gitarista kultnog zagrebačkog benda postavio je na svoj FB profil status, izazvan mailom koji je dobio od Štulića, odnosno od korisnika Azra iz Houtena u Holandiji, što jeste prebivališe nekadašnjeg lidera benda. A i sadržaj poruke, napisane na ćirilici, ne ostavlja dilemu.

- Lako je živeti od tuđih stvari. Eto tako su Đele bosanac i Hrnjak ušli u Štos da svake godine rade te Idiotske koncerte sa mojim pesmama i na takvim mestima budu samo idioti, A da dalje ne pričam koliko je toga kvarno Rađeno i što ja imam od svega toga, neka se Ionako skinu sa moga - napisao je Azra iz Houtena.

foto: facebook/mišo hrnjak

Poruka je napisana tako da prva slova daju reč – LEŠINARI!

Hrnjak nije ostao dužan, pa je Džonija nazvao “bivšim prijateljem”.

foto: facebook/mišo hrnjak

Here, I got some hate mail!! Branim ga već skoro 40 godina, ali više mi je pun quratz! Nek se brani sam! Svaki umetnik ima pravo biti malo ekscentričan, i to je ok. Ono što mu ja zameram je to što je stao petom na srce svim, ali svim, prijateljima! …”kako si ružan, stari moj..”, postao si isti kao i oni cenzori i sistemi i kritičari koje si mrzeo onda kad si bio veliki! A mogli smo, da si bio malo mudriji, živeti danas malo bolje, i stvarati.. Štogod Štuliću ide kroz glavu, nije baš tako. Ja imam penziju 1.000 kuna, a snalazim se kroz život, po bauštelama. Odradio sam u zadnjih nekoliko meseci pet promocija knjige koju sam objavio prošle godine! Autobiografija, ne o Azri! I zasvirao usput u odličnom društvu i druženju. Ne samo Azrine stvari! ZAMP je taj koji sakuplja autorske honorare od svake izvedene stvari, i ta lova se skuplja negde, ne znam gde, i na čijem računu, i ne želim znati! Džoni, brini se za svoju facijalnu dlaku, moju pusti na miru. Već treća generacija se sakuplja, pita pitanja i uživa u Azrinoj ( i inoj…) muzici, a ti ih zoveš “idiotima”! Heeej! Skini se i ti sa mog (našeg…), i se*i negde drugde! Rasplakao si me, i naljutio, bivši prijatelju…”

(Espreso.co.rs / Headliner)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.