I ZORANNAH I AVA OVO ZNAJU: 10 knjiga koje bi svako od nas trebalo da pročita - bar jednom!
Foto: Dragan Kadić, Promo, Zorana Jevtić

AJMO SRBI

I ZORANNAH I AVA OVO ZNAJU: 10 knjiga koje bi svako od nas trebalo da pročita - bar jednom!

Sa hladnim vremenom dolaze nam u duge večeri u toplini doma, a samim tim i više vremena da uplovimo u svet dobre knjige...
Objavljeno:

Čak i "zvezde" ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg Sajma knjiga Ava Karabatić i Zorannah dobro znaju da kada stigne zima i niske temperature, to znači mnogo više večeri provedenih u toplini doma i više vremena koje možemo da posvetimo sebi i uplovimo u svet dobre knjige.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zato smo rešili da podelimo sa vama listu najuticajnijih i najboljih knjiga svih vremena. Proverite koliko ste njih pročitali i javite nam da li imate svoju omiljenu!

Ubiti pticu rugalicu - Harper Li

Izdat 1960, ovaj bezvremeni klasik istražuje ljudsko ponašanje i kolektivnu svest "Dubokog istoka" tokom ranog 20. veka. Humor je ispleten pramenovima predrasuda, mržnje, licemerja, ljubavi i nevinosti, i tako je nastao jedan od najboljih romana ikada.

foto: Promo

1984 - Džordž Orvel

Iako je 1984. prošla, svet totalitarizma, kontrole, straha i laži koje nam je Orvel ovde predstavio ne može biti relevantniji do dana današnjeg. Uplovite u život Vinstona Smita dok se bori sa svojom naravi u razvoju, u svetu gde su individualnost, slobodna volja i ljubav zabranjeni.

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.