Eeee, to je priča: Kako je jedan SRPSKI LAV, astrolog i slikar, pobedio Malog princa?
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

sajam knjiga

Eeee, to je priča: Kako je jedan SRPSKI LAV, astrolog i slikar, pobedio Malog princa?

Kritičari kažu da je knjiga "Proleće jednog lava" bolja od večne knjige - Mali Princ
Objavljeno:

Miša Mihajlo Kravcev, slikar, astrolog i pisac potpisivaće svoju knjigu u ponedeljak 24.10.2016. od 17-19 časova, na Sajmu knjiga, na štandu Derete.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kravcev, poreklom iz Rusije, proslavio se romanom Anđeo slučajnosti (1983) čime se prvi put predstavio javnosti kao pisac, dok je u srpskoj kulturi poznat kao slikar sa velikim brojem izložbi i priznanja.

foto: Promo

"Proleće jednog lava", u izdanju izdavačke kuće "Dereta" uživa veliku popularnost među čitaocima jer u sebi krije još jedan naslov - "Misterija o ljubavi". Naime, veličanstveni junak, lav Gordi, koji pripoveda o iskušenjima svog života, otkriva nam tajne onog najtananijeg u svakom biću. Iz toga razloga se drugi naslov ukazuje tek po završetku priče, kao odgonetka najsnažnijeg osećanja prirode – ljubavi.

Kravcev je ovaj roman napisao sa svojih 19 godina, uoči dočeka Nove 1982. godine i predstavlja modernu, bajkovitu knjigu koja je namenjena svim uzrastima. Knjiga je nakon samo pet dana od objavljivanja, oborila rekord u prodaji i dobila svoje mesto u top 10 naslova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.