TARANTINO OBJAVIO DVE KNJIGE: Jedna će oduševiti ljubitelje filma BILO JEDNOM U HOLIVUDU
Druga Tarantinova knjiga baviće se filmovima iz ’70-ih, Foto: Printscreen

noviteti

TARANTINO OBJAVIO DVE KNJIGE: Jedna će oduševiti ljubitelje filma BILO JEDNOM U HOLIVUDU

lavni reditelj, međutim, nije bio lenj nakon izlaska filma Bilo jednom u Holivudu 2019

Objavljeno: 13:30h

Na novi i verovatno poslednji film Kventina Tarantina ćemo čekati još neko vreme. U skorašnjim intervjuima on nije otkrio da ima ideju za njegovu priču, niti da je počeo da piše scenario. Slavni reditelj, međutim, nije bio lenj nakon izlaska filma Bilo jednom u Holivudu 2019, pa sada ima u planu izlazak ne samo jedne, već dve knjige!

foto: Printscreen

Tarantino je nedavno sklopio ugovor sa izdavačkom kućom Harper, a njegovi fanovi mogu da očekuju prvu knjigu svog ljubimca već sledećeg leta. Biće to novelizacija filma Bilo jednom u Holivudu, u kojoj ćemo pratiti avanture glumca Rika Daltona i njegovog dublera Klifa Buta, koje su u filmu tumačili Leonardo Dikaprio i Bred Pit. Radnja ovog romana se dešava pre i posle događanja prikazanih na filmu.

foto: Printscreen

Druga Tarantinova knjiga baviće se filmovima iz ’70-ih i zvaće se Cinema Speculation. Iz izdavačke kuće Harper poručuju da će to biti „zbirka eseja, filmskih recenzija, autobiografskih tekstova i zanimljivih spekulacija jednog od najcenjenijih autora u svetu filma, i sigurno jednog od najvećih fanova sedme umetnosti“. Još uvek nije objavljeno kada će izaći ova knjiga.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/City magazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.