PRIMORALI SU ME NA SE*S SA 15, A SA 18 SAM PRETUČEN I SILOVAN: Čuveni GLUMAC otkrio ŠOKANTNE detalje iz svog ŽIVOTA
Inače, glumac vodi dnevnik već više od tri decenije, pa mu je i to pomoglo u pisanju memoara, Foto: Printscreen

JEZIVA PRIČA

PRIMORALI SU ME NA SE*S SA 15, A SA 18 SAM PRETUČEN I SILOVAN: Čuveni GLUMAC otkrio ŠOKANTNE detalje iz svog ŽIVOTA

Da se sve to dogodilo kad sam bio mlađi, možda bih bio više zbunjen

Objavljeno:

Metju Mekonahi je u jednoj nedavnoj emisiji govorio o tome zašto je odlučio da ne ulazi u detalje o seksualnom zlostavljanju u svojim memoarima.

foto: Printscreen

On je, u svojoj knjizi "Grinlajts", otkrio da je prvi put ucenjen, odnosno primoran na seks kada je imao 15 godina. Takođe, napisao je i da ga je seksualno napastvovao odrasli muškarac kada je imao 18 godina, i bio bez svesti u zadnjem delu kombija, prenosi Independent.

foto: Printscreen

"Ne smatram da su detalji o tome bilo kako konstruktivni. Mislim da, ako ne mogu da pomognem ljudima pričajući te stvari, da bi ljudi iz čistog voajerizma želeli da znaju sve detalje. U knjizi sam napisao i da se nikada nisam osećao kao žrtva", rekao je Mekonahi u emisiji voditeljke Tamron Hol.

"Da se sve to dogodilo kad sam bio mlađi, možda bih bio više zbunjen. Međutim, bilo mi je sasvim jasno da to nije nešto što bi trebalo da se dešava. Verovatno zbog toga nisam kasnije imao nerealan pogled na to kako bi svet trebalo da funkcioniše", dodao je.

foto: Printscreen

Mekonahi je nekoliko puta rekao kako je proveo 52 dana u pustinji, da bi pisao svoje memoare. Inače, glumac vodi dnevnik već više od tri decenije, pa mu je i to pomoglo u pisanju memoara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.