BUĐENJE KULTUROM

MARKO IMA SAMO 19 GODINA I JEDNU SJAJNU PORUKU ZA SRBIJU: Posluštajte šta ovaj mladić ima da KAŽE! (VIDEO)

Buđenje kulturom je svakako lepše jer bez nje se ne može

Objavljeno:

Nastavljamo u našem kulturnom stilu, ovog puta sa mladim glumcem i članom "Teatar ulica". Njegov odabir pesme jeste bio savremeni pesnik Dušan Stojanović sa pesmom "E moj matori"

Marko Milovanović ima 19 godina, student je informatike. Bio je član dramske sekcije na poziciji glumca i reditelja. Iza sebe ima nekoliko uloga kao i par diploma osvojenih na takmičenjima recitatora.

Odabrali smo mlade glumce da recituju u ovoj rubrici, kako biste se upoznali sa njihovim viđenjem umetnosti, kulture i poezije.

Srbiji je potreban kulturni restart, mnogo mladih ljudi koji nisu u umetnosti zbog novca, nego zbog umetnosti. Namera nas u Espresu je da podržimo i indukujemo baš ovakav restart.

Iz nedelje u nedelju nastojimo da vas obradujemo sa novim pesnikom, kako bi vas vratili u neko bezbrižnije vreme, prisetili se nekog drugog vremena, možda bivše ljubavi ili nekog dalekog grada, na koji vas poezija seća. Uživajte u našem izboru, kao što smo i mi uživali, možda se neki tata ili deka pronađe u rečima, ove predivne pesme.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.