MALI STANOJE IZ MONTEVIDEA RECITUJE PREDIVNU PESMU! Ili UMETNIK Predrag Vasić recituje nešto SJAJNO! (VIDEO)
Predrag Vasić, Foto: Espreso

BUĐENJE KULTUROM

MALI STANOJE IZ MONTEVIDEA RECITUJE PREDIVNU PESMU! Ili UMETNIK Predrag Vasić recituje nešto SJAJNO! (VIDEO)

Sve je lepše uz pesmu kulturu i živu reč

Objavljeno:

Predrag Vasić je u današnjem Buđenju kulturom bio naš izbor, kako biste se upoznali sa njegovim izvođenjem poezije, na jedan neponovljiv način, kako samo mali Stanoje zna. Uloga po kojoj ste ga mnogi upamtili u filmu Montevideo, a sigurni smo da niste znali kakav raskošan talenat poseduje naš mladi glumac, koji se odavno pokazao i dopao publici na filmu.

Možda niste znali mnogo o njegovim počecima, ali smo mi odlučili da vas malo bliže upoznamo sa njegovim spoznavanjem puta glume i umetnosti, kao i njegovim opusom uloga sa svega 23 godine koje je osvajao polako, ali i publiku isto tako.

Sa šest godina je krenuo u školu glume Nenada Nenadovića, a prvu ulogu ostvario je glumeći dečaka u studentskom filmu Кo čuva čuvare 2006. Godinu dana nakon toga, glumio je političarevog sina u trileru Četvrti čovek. Godine 2008, Predrag se pojavio u francuskom filmu Largo Vinč, gde je glumio Danisa Vlatkovića.

Značajniju ulogu ostvario je kao Vane u filmu Sveti Georgije ubiva aždahu. Nakon završetka osnovne škole, upisao je srednju školu „Artimedija”.

Kada je došlo vreme upisa fakulteta. odlučio se za Akademiju umestnosti i trenutno je na završnoj godini glume.

Evo i nekih njegovih filmova u kojima je ostvario zapažene uloge :

- Кo čuva čuvare, Četvrti čovek, Sveti Georgije ubiva aždahu, Šišanje, Montevideo, Bog te video,Crna Zorica, Na putu za Montevideo, Montevideo, vidimo se, Кako da dresirate svog zmaja, serija Pet i Moja generacija Z.

Nadam se da ćete uživati u njegovom izvođenju "Kako Ana rešava ukrštene reči" - Branislava Petrovića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.