Ilustrovana knjiga za decu "Singi Lumba i Kockasta planeta" Slavimira Stojanovića Futra u prodaji od 13. oktobra
Foto: Promo

dečija kultura

Ilustrovana knjiga za decu "Singi Lumba i Kockasta planeta" Slavimira Stojanovića Futra u prodaji od 13. oktobra

Pred najmlađe čitaoce stiže šarena, maštovita, sjajno ilustrovana i dizajnirana knjiga za decu „Singi Lumba i Kockasta planeta“ vodećeg srpskog dizajnera Slavimira Stojanovića Futra.

Objavljeno: 21:18h

Posle velikog uspeha koji je postigao svojom prvom knjigom za decu, „Singi Lumba i Drvo čarobnih olovaka“, u kojoj smo se prvi put susreli sa neodoljivim junacima Singi Lumbom i Felipom Bibijem, nastavljamo da se družimo sa novim drugarima.

„Singi Lumba i Felipo Bibi sada su u novoj avanturi na Kockastoj planeti. Tamo odlaze na poziv Kralja Kocke i njegovog naroda, pošto imaju naizgled nerešiv problem. Ukrštanjem svojih talenata, Singi i Felipo uleću u borbu sa starim neprijateljem dosadom. Kakvim crtežom i kojim instrumentom će njih dvoje rešiti ovu večnu zavrzlamu, pročitaćete u knjizi ’Singi Lumba i Kockasta planeta’“, rekao nam je Slavimir Stojanović.

Sav prihod od prodatih knjiga ide u humanitarne svrhe za pomoć nezbrinutoj deci!

Slavimir Stojanović (1969) beogradski je grafički dizajner, kreativni direktor, ilustrator i vizuelni umetnik, dobitnik preko 300 međunarodnih priznanja i nagrada u domenu dizajna i advertajzinga, kao i nagrade UEPS-a za životno delo, ponosni otac Nađe Stojanović, glavne inspiracije za lik Singi Lumbe, čije je ime nastalo dok Nađa još nije znala dobro da priča, pa je uporno zvala tatu kada joj se helijumski balon zalepi za plafon: „Tata, singi lumba!“ („Tata, skini balon!“)

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.