SLUŽBENI GLASNIK POKLONIO KNjIGE PRIVREMENOJ BOLNICI NA SAJMU
Foto: Pexels/Dom J.

poklon knjige

SLUŽBENI GLASNIK POKLONIO KNjIGE PRIVREMENOJ BOLNICI NA SAJMU

U želji da pacijentima koji se leče od koronavirusa pomogne da lakše prebrode teške trenutke, JP Službeni glasnik poklonio je bogat izbor odabranih knjiga, društvenih igara i umetničkog materijala privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu.

Objavljeno: 31.03.2020. 17:05h
  • 14

Među izdanjima se nalaze kultna literarna dela iz različitih oblasti, te će svaki čitalac imati priliku da pronađe nešto po svom ukusu, dok će mališani vreme provedeno na lečenju moći da ispune bojankama i društvenim igrama.
Na sajtu Glasnika je prethodno postavljena sva dokumentacija, uredbe i odluke Vlade i državnih organa kako bi građani u svakom trenutku biti istinito informisani o tekućim dešavanjima u zemlji. Službeni glasnik spreman je da preduzme sve mere koje bi građanima bile od pomoći i koristi u aktuelnoj situaciji.
Glasnik je poručio i drugim bolnicama da je spreman da izađe u susret i pomogne, ukoliko se ukaže potreba za tim. U nadi da će im vreme uz čitanje dobrog štiva ugodnije proći, zaposleni u Službenom glasniku, koji sve vreme vanrednog stanja ostaju na svojim radnim zadacima, poželeli su brz oporavak i ozdravljenje svima, kako na Beogradskom sajmu, tako i u ostalim bolnicama i gradovima širom Srbije.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media