ZABRANJENE STRASTI, PORODIČNE TAJNE I MNOGO HRABROSTI: Espreso vam poklanja knjigu VIDIMO SE U HAVANI
Korice knjige, Foto: Promo

DAR ČITAOCIMA

ZABRANJENE STRASTI, PORODIČNE TAJNE I MNOGO HRABROSTI: Espreso vam poklanja knjigu VIDIMO SE U HAVANI

Na pozornici života, jedan svet se gasi, drugi se u isto vreme rađa...

Objavljeno: 22.08.2019. 13:07h
  • 17

Kada vetrovi revolucije razore Kubu, ostaće samo tragovi ljudskih sudbina, velikih ljubavi i neispričanih priča na dalekoj, egzotičnoj pozornici života. Roman Vidimo se u Havani je strastvena i emotivna priča, oda lepoti i tragediji Kube uništene ratom, koja prati glavnu junakinju u traganju za davno zaboravljenom istinom. Vreme je da otkrijete novu Kubu i saznate zašto je upravo ovaj roman jedan od najčitanijih i najtraženijih!

Šezdesetih godina prošlog veka, muškarci iz čuvene porodice Perez bili su posvećeni sudbini Kube. Dok su se oni borili na strani predsednika Batiste, njihove sestre, ćerke kralja šećerne dinastije, bezbrižno su odrastale, uživajući u luksuzu i bogatstvu visokog društva. Međutim, ubrzo se građanski rat razbuktava i u srcu Havane: na pozornici života, jedan svet se gasi, drugi se u isto vreme rađa, a jedna od sestara – Elisa – započinje vatrenu avanturu sa mladim revolucionarom punim ideala. Više od pola veka kasnije, Elisina unuka Marisol vraća se u Havanu, gde je dočekuje večna lepota uzavrele Kube, ali i opasna politička situacija. Dok traga za istinom o svojoj porodici, neodoljivo je privlači tajanstveni muškarac, čovek čije će tajne zauvek promeniti njen život.

 


Autorka ovog neverovatnog ljubavnog romana Šanel Kliton, poreklom sa Floride, odrasla je na pričama o Kubi i Kubanskoj revoluciji. Njena strast prema politici i istoriji nastavila se i za vreme studija u Engleskoj, gde je diplomirala međunarodne odnose na Ričmondu, a zatim i studije svetske politike na Londonskoj školi ekonomije i političkih nauka.

Roman Vidimo se u Havani možete pronaći u bogatoj ponudi Vulkan izdavaštva. Neki od brojnih naslova sa sličnom tematikom su Mesto zvano Čarolija Suzane Lopez Rubio, romani Tereze Revaj i knjiga Ne plači za mnom Patriše Vilson.

Prva 4 čitaoca koji se jave u inbox Facebook stranice Espreso kultura, a da u prethodnih mesec dana nisu dobili poklon od nas, osvojiće po primerak ovog fantastičnog romana!

 

 

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #7: Daniel Kovač (VIDEO)

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media