ESPRESO VAM POKLANJA KNJIGU: Suočite se sa iskonskim strahom u romanu HIPNOTIZER
Korice knjige, Foto: Promo

dar čitaocima

ESPRESO VAM POKLANJA KNJIGU: Suočite se sa iskonskim strahom u romanu HIPNOTIZER

Radnja romana odvija se u Švedskoj, a u središtu je petnaestogodišnji dečak Jusef, koji je jedini preživeo svirepo ubistvo u porodičnom domu

Objavljeno:

Međunarodni bestseler pod nazivom Hipnotizer, nastao iz pera najprodavanijeg spisateljskog bračnog para Laš Kepler, stigao je i kod nas! Odškrinite vrata iza kojih se kriju neslućene strahote sveta i među prvima saznajte zašto je ovaj neverovatni psihološki triler osvojio srca čitalaca širom Evrope.

Prvih 5 čitalaca koji se jave u inbox Facebook stranice Espreso kultura, a da u prethodnih mesec dana nisu dobili poklon od nas, osvojiće po primerak ovog fantastičnog romana!

Radnja romana odvija se u Švedskoj, a u središtu je petnaestogodišnji dečak Jusef, koji je jedini preživeo svirepo ubistvo u porodičnom domu. Ubica, koji mu je naneo više od stotinu uboda nožem, ubeđen je da je dečak mrtav. Iako jedini svedok brutalnog napada, zbog teških povreda Jusef nije u mogućnosti da pomogne policiji u istrazi. Zločinac je na slobodi, a inspektor Jona Lina shvata da postoji samo jedna osoba koja im može pomoći. U pitanju je Erik Marija Bark, penzionisani hipnotizer. Da li će stručnost i iskustvo udruženih profesionalaca biti dovoljni da otkriju identitet ubice, saznajte u neverovatnom trileru Hipnotizer!

Laš Kepler je pseudonim poznatog spisateljskog bračnog para – Aleksandra i Aleksandre Ahndoril. Aleksandar je rođen u Stokholmu, i bavi se pisanjem i dramaturgijom. Njegova supruga Aleksandra odrasla je u Helsinborgu, danas živi u Stokholmu, i pored pisanja bavi se književnom kritikom. Romane ovog popularnog spisateljskog para Košmar i Đavo je došao po svoje možete pronaći među izdanjima Vulkan izdavaštva.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #7: Daniel Kovač (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.