POKLANJAMO HIT KNJIGU ČUVENOG BIZNIS GURUA OG MANDINA: Topla priča o laponskom dečaku velikog srca
Knjiga koja inspiriše, Foto: Promo

AKBAROV DAR

POKLANJAMO HIT KNJIGU ČUVENOG BIZNIS GURUA OG MANDINA: Topla priča o laponskom dečaku velikog srca

Savete koje usvojite moći ćete da primenjujete i kada zatvorite korice knjige

Objavljeno:

Zadivljujuća knjiga o savladavanju prepreka, nadi, neizmernoj hrabrosti i plemenitosti Akabarov dar osmišljena je kao bajka. Na momente veoma inspirativna i dirljiva, puna je mudrosti koje su iznete na lep i razumljiv način. Čitajući Akabarov dar, ljubitelji popularne psihologije naučiće mnogo, a savete iz knjige moći će da primene i u svakodnevnom životu.

Prvih 5 čitalaca koji se jave u inbox Fejsbuk stranice Espreso kultura, a da u prethodnih mesec dana nisu dobili nagradu od nas, osvojiće po primerak ove fantastične knjige!

Glavni junak je Tulo, veoma pametan dvanaestogodišnjak koga su za kratko vreme zadesile brojne tragedije – posle nesreće pri hvatanju irvasa morao je ponovo da nauči da hoda, a ostao je i bez voljenih roditelja. Sam brine o mlađoj sestri Jani i trudi se da napravi velikog zmaja, u čemu i uspeva. Jednog dana dogodiće mu se nešto nezamislivo. Usred snežne oluje, sa neba će skinuti zvezdu. Međutim, to nije obična zvezda. Njeno ime je Akabar, ume da govori i ima misiju – da svoja znanja i mudrosti prenese ovom odabranom dečaku. Mudrosti ove neobične zvezde uticale su i na čitaoce širom sveta i pomogle im da žive bolje i srećnije. Savete koje usvojite moći ćete da primenjujete i kada zatvorite korice knjige.

foto: Promo

Autor Og Mandino rođen je u Masačusetsu, a umro je u Nju Hempširu. Bio je jedan od najvećih gurua za pitanja trgovine i autor brojnih bestselera, od kojih je najpoznatiji "Najveći trgovac na svetu". I posle više od dve decenije od njegove smrti, Mandino i dalje važi za jednog od najinspirativnijih i najpopularnijih motivacionih autora današnjice. Njegove knjige prodate su u više od pedeset miliona primeraka i prevedene na više od dvadeset pet jezika. Knjigu Akabarov dar napisao je zajedno sa Leonardom Badijem Kejom, čuvenim kompozitorom, muzičarem, piscem i urednikom.

U Vulkan izdavaštvu možete pronaći mnoga dela Oga Mandina, među kojima su Najveći trgovac na svetu, 17 pravila uspešnog življenja, Tajne uspeha i sreće i druge.

BONUS VIDEO:

KO LI TE SAMO ČEŠLJA, KADA SI TAKO LEP?! Da li ovaj lav ubedljivo ima najlepšu frizuru? Procenite sami! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.