SVETSKI DAN KNJIGE NA SAJTU VULKAN IZDAVAŠTVA: Espreso vam poklanja probrane naslove!
Specijalni popusti, Foto: Promo

POKLON i popusti

SVETSKI DAN KNJIGE NA SAJTU VULKAN IZDAVAŠTVA: Espreso vam poklanja probrane naslove!

U slavu jednog od najvećih čovekovih izuma – pisane reči, Vulkan izdavaštvo tradicionalno obeležava Svetski dan knjige.

Objavljeno:

Prvih petoro čitalaca koji se jave u inbox facebook strane Espreso Kultura, a da nisu dobili nijednu nagradu od Espreso portala u poslednjih mesec dana, dobiće po primerak knjige iz Vulkan Izdavaštva!

Potrebno je da napišete koji žanr literature vas zanima (triler, ljubavni roman, popularna psihologija, itd.), pa će izdavač za vas spremiti knjigu iznenađenja :)

Samo u utorak, 23. aprila na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs pripremili smo specijalni popust od dodatnih 30% na celokupan asortiman, koji se dodaje na već postojeći popust.

Ovaj simboličan datum u svetskoj književnosti, obeležen smrću velikana Migela de Servantesa i Vilijama Šekspira, prilika je da se podsetimo značaja koji knjige kao otelotvorenje ljudske kreativnosti i želje za deljenjem znanja imaju u našem životu. Istorija pisane reči je ujedno i istorija čovečanstva, a knjige igraju veliku ulogu ne samo u ličnom ispunjenju već i kad je reč o društvenim promenama. Osim što su izvori informacija, znanja i ideja, predstavljaju sponu putem koje se prenose poruke kroz prostor i vreme i na taj način povezuju generacije širom sveta.

U čast pisanoj čaroliji koja odoleva vekovima i tehnološkim promenama, pozivamo vas da posetite naš sajt www.vulkani.rs, napravite spisak na vreme i obogatite svoju biblioteku jedinstvenim naslovima Vulkan izdavaštva.

BONUS VIDEO: DUŠAN PETROVIĆ: Na brisanom prostoru između žanrova, ideologija, i uhodanih formi (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.