ESPRESO vam poklanja knjigu ANA
Foto: Promo

dar čitaocima

ESPRESO vam poklanja knjigu ANA

"Ljubavna priča koju ćete dugo pamtiti"

Objavljeno:

Prvih četvoro čitalaca koji se jave u inbox facebook strane Espreso Kultura, a da nisu dobili nijednu nagradu od Espreso portala u poslednjih mesec dana, dobiće po jedan primerak ove knjige!

***

Roman Ana je posebna ljubavna priča koju nećete lako zaboraviti. Nastala je iz pera Amande Praus, vrlo popularne autorke koja je često gost na raznim radio i televizijskim stanicama. Njene knjige nalaze se na svim bestseler listama zemalja u kojima su objavljene.

Glavna junakinja Ana Kol se još kao tinejdžerka zarekla da će imati veliku i bučnu porodicu kakvu je oduvek želela. Pošto je detinjstvo provela u domu, to je bila jedina misao koja joj je pomogla da pregura teške dane. S druge strane, život Tea Montgomerija je naizgled savršen jer potiče iz bogate porodice. Mada nije siguran da želi dete u ovom okrutnom svetu, jer je njegovo detinjstvo bilo bez ljubavi, Teo je još kao tinejdžer obećao sebi da će pronaći srodnu dušu, nekoga ko će ga bezuslovno voleti. Jednog dana sreli su se u liftu – dve uništene duše iz dva različita sveta – zavoleli se i započeli vezu. Da li će njihova ljubav biti dovoljna da prevaziđu bol iz prošlosti? Ili će Ana i Teo slomiti jedno drugom srce? Svaka ljubavna priča ima dve strane. Ovo je Anina.

Knjige Amande Praus prodaju se u milionskim tiražima širom sveta, i prevedene su na desetine jezika. Autorka živi i radi na zapadu Engleske sa mužem i sinovima. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ove autorke. Slični naslovi su: Jednog dana u decembru Džozi Silver i SpomenarFinule Karni.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #4: Ana Avramov (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.