ESPRESO vam poklanja knjigu DECA ZLA autora Miodraga Majića
Delo Miograda Majića, Foto: Promo

dar čitaocima

ESPRESO vam poklanja knjigu DECA ZLA autora Miodraga Majića

"Ne možeš razumeti zločin ako ne razumeš počinioca"

Objavljeno:

Prva tri čitaoca koji se jave u inbox facebook stranice Espreso Kultura dobiće po jedan primerak ove knjige!

Vulkan izdavaštvo predstavlja uzbudljiv i živopisan triler pod nazivom Deca zla autora Miodraga Majića. Pisan u vremenu koje je blisko nama i prepun neočekivanih obrta, može da se uporedi sa najboljim primerima iz svog žanra. U središtu romana je dramatično ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. U pitanju je izvanredno ispričana priča sa znalački raspoređenim zamkama i nepredvidivim rešenjem na samom kraju.

Omot knjige
Omot knjige foto: Promo

Kako pronaći krivca u svetu u kom je istina izobličena, a prošlost junaka utkana u njihovu sadašnjost neraskidivim nitima zla? Nikola Bobić, beogradski advokat, pokušaće da pronađe odgovor na to pitanje, ni ne sluteći da će ga odgovor zauvek promeniti. Ova priča tiče se svih nas, jer ćemo u njoj pronaći obrise naše društvene stvarnosti, ali, što je još važnije, pronaći ćemo izgubljeno zrno nade – čak i u društvenom sistemu duboko ogrezlom u korupciju ima mesta za heroje.

Autor romana Deca zla je Miodrag Majić, sudija Apelacionog suda u Beogradu. Doktorirao je krivično pravo specijalizujući se za međunarodno-krivičnopravnu oblast. Samostalno i u koautorstvu objavio je deset monografija i više od trideset članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava, i učestvovao je u izradi najznačajnijih zakona u ovim oblastima. Predsednik je Upravnog odbora i jedan od osnivača Centra za pravosudna istraživanja (CEPRIS). Već desetak godina redovno objavljuje tekstove na svom blogu, u kojima otvoreno govori o korupciji, nepotizmu i političkim pritiscima u pravosuđu.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #3: Vukašin Đelić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.