Naučite kako da zaradite više uz knjigu Pametna žena, bogata žena
Pametna žena, bogata žena, Foto: Promo

ESPRESO NAGRAĐUJE

Naučite kako da zaradite više uz knjigu Pametna žena, bogata žena

Prvih 5 osoba koje se jave u inbox stranice Espreso Kultura, na poklon dobijaju ovu knjigu

Objavljeno:

Da li ste i vi među onima koji i pored toga što rade i zarađuju imaju problem s nedostatkom novca?

Što više zaradite, više potrošite, i na kraju meseca ne ostane ništa. Pomoću knjige Pametna žena, bogata žena ne samo da ćete naučiti kako da racionalno raspolažete novcem već ćete i zaraditi! Primenom uputstava čuvenog autora Dejvida Baha poboljšaćete svoj život, unaprediti način razmišljanja i delovanja.

Bestseler Pametna žena, bogata žena pomogao je ženama širom sveta da uzmu stvari u svoje ruke i nauče da upravljaju novcem. Autor Dejvid Bah, priznati finansijski savetnik, pokazao je ženama različitih godina i profila kako da se obogate, koliki god da je njihov prihod. Bahovo uputstvo u osam koraka daće vam sve neophodne alate pomoću kojih ćete trošiti pametno, uspostaviti finansijsku stabilnost i uskladiti troškove sa sopstvenim životnim vrednostima. Priručnik će vam dati i savete o investicijama na duže staze, kako da naučite decu da pametno troše, kao i nove načine da privučete veće lično i finansijsko bogatstvo u svoj život.

Autor knjige Pametna žena, bogata žena Dejvid Bah ističe da nikada neće zaboraviti trenutak kad je kao petogodišnji dečak upitao majku šta zapravo pokreće svet – novac ili ljubav? Odgovor je glasio:Dejvide, ljubav je ono što čini život posebnim... ali bez novca si u velikoj nevolji! Danas je Bahjedan od najpopularnijih i najplodnijih finansijskih autora našeg vremena, s jedanaest uzastopnih bestselera. Njegove knjige objavljene su na više od dvadeset jezika i štampane u više od sedam miliona primeraka širom sveta. Kao motivacioni i finansijski govornik redovno drži seminare i obraća se ključnim adresama svetskih vodećih finansijskih servisa.

Pametna žena, bogata žena je prvo delo ovog sjajnog autora koje je Vulkan izdavaštvo objavilo, ali uskoro će ih biti još. Slična tematika može se pronaći među naslovima Oga Mandina.

***Prvih 5 osoba koje se jave u inbox stranice Espreso Kultura, na poklon dobijaju ovu knjigu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.