ESPRESO VAM POKLANJA KNJIGU: Sastanak na neviđeno u romanu LJUBILA SAM TOLSTOJA
Ljubila sam Tolstoja, Foto: Promo

darujemo čitaoce

ESPRESO VAM POKLANJA KNJIGU: Sastanak na neviđeno u romanu LJUBILA SAM TOLSTOJA

"Prava ljubav i sreća možda nas čekaju iza prvog ugla"

Objavljeno:

Prvih petoro čitalaca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime dobiće po jedan primerak ove knjige!

Romantična priča Ljubila sam Tolstoja autorke Peni Rid pisana je za sve ljubitelje ruskih klasika. Knjige Peni Rid nalaze se na vrhu svih relevantnih top-lista, a Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ove autorke. Slični naslovi mogu se naći među knjigama Aleksandre Poter, Lorin Vajsberger i drugih.

Glavna junakinja romana Ljubila sam Tolstoja je Ana, romantična duša koja obožava ljubavne priče sa tužnim krajem, a posebno ruske klasike. Nikada joj nije palo na pamet da izađe na sastanak na neviđeno, sve do tada. Kad se Lukas pojavi, ona shvata da uopšte nije onakav kakvim ga je zamišljala. Iako je visok i zgodan, uopšte ne izgleda kao umetnik. Nakon propalog sastanka, Ana se raduje prvom predavanju iz ruske književnosti. Kad se vrata amfiteatra otvore i on uđe – ovoga puta u odelu – ne preostaje joj ništa drugo nego da poželi da pobegne. Da se sakrije. Ili da jednostavno nestane.

Peni Rid je bestseler autorka Njujork tajmsa, Volstrit žurnala i Ju-Es-Ej tudeja. Pre nego što je počela da piše knjige, radila je kao biomedicinski istraživač. Trenutno radi kao mama s punim radnim vremenom, a svaki slobodan trenutak koristi da plete, hekla i šije.

BONUS VIDEO: NAŠ POSAO JE DA DECU UČIMO DA VOLE BALET: Kineski baletski pedagog Geng Weijie o igri, Srbiji, Aji Jung...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.