S DRUGE STRANE OBLOGA: Druženje sa Blogdanom i promocija nove knjige
Druženje s Blogdanom, Foto: Promo

NAJAVA

S DRUGE STRANE OBLOGA: Druženje sa Blogdanom i promocija nove knjige

Spremili smo i poklon knjige za najbrže!

Objavljeno: 06.02.2019. 12:51h
  • 13

Druženje s autorom Bogdanom Stevanovićem Blogdanom i promocija nove knjige Sa druge strane obloga zakazani su za četvrtak 7. februar u knjižari Vulkan KCB (Trg Republike 5) sa početkom u 18.00. Kroz razgovor s prisutnim ljubiteljima savremenih priča i popularne psihologije, autor će odgovoriti na sva pitanja i otkriti moć reči.

Prvih 5 osoba koje ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso kultura, uz puno ime i prezime, osvojiće ovu fantastičnu knjigu!

 

 

 

 

Da li ste se ikada zapitali šta se nalazi sa one strane obloga od mastila? Kako biste se osećali kad biste saznali da iz svake rane može izrasti cvet ako na nju privijete lepe i istinite reči? Na stranicama ove knjige Bogdan Stevanović nam otkriva da se sa one strane obloga ne nalaze rane, već reči što leče. Knjiga Sa druge strane obloga ima dva dela, odnosno dva poglavlja, a čitalac bira da li će je čitati od početka ili od kraja, jer je kraj zapravo novi početak. Poglavlje Obloge sadrži priče u kojima Blogdan daje portret vremena u kom živimo, suočavajući nas sa svim onim pred čim zatvaramo oči i stežemo srce. Poglavlje Rane sadrži priče u kojima je promenjena perspektiva pripovedanja, pa sada priče pričaju ne samo junaci već i predmeti – što posebno doprinosi atmosferičnosti. Mnoge priče prate ilustracije i citati.

 

 

Bogdan Stevanović rođen je u Beogradu 17. decembra 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odseku za turizmologiju. Posle osnovnih studija pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barseloni. Autor je projekta Svet dostupan svima,osnovanog sa ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta Pokaži malo da ti je stalo. Izabravši ime Blogdan, od decembra 2014. godine piše istoimeni blog koji je za dve godine okupio više od 100.000 pratilaca. Priče sa bloga prenosili su vodeći onlajn i štampani mediji u zemlji i regionu. Bogdan je TEDx govornik i kolumnista.

 

BONUS VIDEO: NAŠ POSAO JE DA DECU UČIMO DA VOLE BALET: Kineski baletski pedagog Geng Weijie o igri, Srbiji, Aji Jung...

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media