VEDRANA RUDAN PONOVO ŠOKIRA: Bolje je skočiti sa zvonika crkve nego biti u Hrvatskoj!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK!

VEDRANA RUDAN PONOVO ŠOKIRA: Bolje je skočiti sa zvonika crkve nego biti u Hrvatskoj!

Za nju nema dileme da je publika najbolji deo Krokodila

Objavljeno:

Prepoznatljiv nastup hrvatske spisateljice Vedrane Rudan obeležio je prvo veče najznačajnijeg regionalnog književnog festivala Krokodil u Kombank dvorani...

Sa spisateljicom poznatom po šokantnim ispadima u javnosti razgovarao je pisac Vladimir Arsenijević pred skoro hiljadu posetilaca Kombank dvorane. Između ostalog Rudan je opisala kako je svog muža odvratila od pomisli na prevaru: - Pustila sam vrelu vodu na njega u kadi i kazala mu da će sledeći put raditi britva. Od kada kući imam britvu, svaka informacija o tome da moj muž ima ljubavnicu je lažna - kazala je Rudan.

Ona je bukalno ležala na sofi za intervjue na sceni Kombank dvorane dok je Arsenijević pokušavao da joj postavi smisleno pitanje o velikoj popularnosti njenih knjiga.

- Ti želiš reći da se mi otkrio... Pa moje kjnige se prodaju jer sam jedan od najpoznatijih pisaca na svetu...samo se to još ne zna. Zbunjen je ovaj Arsenijević a lepo sam rekla da ostane kući...Pa koga bi ti objavio da nije bilo mene... - kazala je Rudan. Hrvatska spisateljica se sećala svog prvog nastupa u okviru programa Krokodila. - Stariji uvek misle da su mladi blesavi...Da se tamo gde se skupljaju pije, kreše i sere... I tebe sam Arsenijeviću kao mlađeg doživljavala kao budalu... Međutim ispostavilo se da je to nešto pametno i naraslo je u ozbiljan festival - kazala je Rudan. Za nju nema dileme da je publika najbolji deo Krokodila. - Sve pametni, dražesni ljudi... Bez obzira da li su mladi ili stari - kazala je Rudan.

O svojoj knjizi "Kosturi okruga Medison" ona je povišenim glasom kazala "kako je to dobra knjiga". - Sada sam je čitala... Pa to fenomenalno... Moram da pozovem majku Dejana Papića iz Lagune koja je izdala moju knjigu da se podigne i da dobije aplauz. Svoje sam obavila... Pohvalila sam Papićevu mamu i to je to - kazala je Rudan.

Nakon gostovanmja na jednoj srpskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom Rudan je iskoristila priliku da kako kaže ispravi grešku. - Zaboravila sam tamo kazati da osim sina imam i ćerku. Ona se zove Asja i obožavam je. Već sam dobila glasove iz Hrvatske da se tamo više ne vraćam - kazala je Rudan. U kabaretskoj atmosferi Rudan je kazala da je za svakog čoveka bolje da skoči sa zvonika crkve nego da ostane u Hrvatskoj kakva je danas. - Malo je teško popeti se gore ali kada kreneš dole...Sve je bolje nego biti u Hrvatskoj - kazala je Rudan.

Bonus video

Espreso u poseti Muzeju iluzija

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.