Kultni prvi roman Mišela Uelbeka ponovo pred srpskim čitaocima

Knjiga koja je uzdrmala svet

Kultni prvi roman Mišela Uelbeka ponovo pred srpskim čitaocima

Novo izdanje ovog kultnog romana u potpuno novom prevodu Vladimira D. Jankovića objavila je izdavačka kuća Booka iz Beograda
Objavljeno:

Najtraženiji roman na svetu, koji je zapalio Francusku nakon jezivog napada na “Šarli ebdo” - “Pokoravanje” Mišela Uelbeka, izašao je na srpskom jeziku. Šarli Ebdo se opet brutalno šali: Mi Francuzi imamo šampanjac, ali džihadisti imaju oružje! (FOTO) Novo izdanje ovog kultnog romana u potpuno novom prevodu Vladimira D. Jankovića upravo je objavila izdavačka kuća Booka-a iz Beograda. Knjigu mnogi proglašavaju proročkom - zbog brutalne koincidencije da je baš Mišel Uelbek bio na naslovnici magazina “Šarli ebdo” uoči masakra (zbog čega je i sam autor evakuisan iz Pariza nakon tragedije) i objavljena je istog dana kada se taj zločin dogodio.

Promo
Zbog novog masakra koji se dogodio u Parizu, knjiga je ponovo izbila u prvi plan. Mišel Uelbek (1958), pesnik i romansijer, pripadnik je generacije šezdesetosmaša, najtiražniji je i najprevođeniji savremeni francuski pisac. Ebdo se opet naŠarlio: Sramno se rugali žrtvama ruskog aviona! (VIDEO) Lišen iluzija, čovek koji na društvo gleda iz ugla usamljenika koga više ništa ne može prevariti, Uelbek doživeo je svetsku slavu drugim romanom “Elementarne čestice” (1998). Usledili su romani “Platforma”, “Mogućnost ostrva”, “Karta i teritorija” i “Pokoravanje”. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.