Gore ljude u životu nisam upoznala, ali molim Boga da bar u ovih 8 dana niko ne umre: Poslednji FB status Ane Radmilović (FOTO)
Foto: facebook / anka.radmilovic

Dnevnik loše godine

Gore ljude u životu nisam upoznala, ali molim Boga da bar u ovih 8 dana niko ne umre: Poslednji FB status Ane Radmilović (FOTO)

- Da, da, loša godina. Sujeverno jedva čekam da prođe - napisala je preminula ćerka slavnog glumca
Objavljeno: 15:55h

Iznenadna smrt književnice Ana Radmilović, ćerka slavnog srpskog i jugoslovenskog glumca Zorana Radmilovića, u 43. godini, potresla je danas domaću javnost.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Književnica je na svom profilu na Fejsbuku, u decembru, napisala status, u kome je, podstaknuta knjigom koju je pročitala, iznela svoje razmišljanje o prošloj 2016. godini.

- Kao baš slučajno, mašim se ja knjige "Dnevnik loše godine". Knjiga je remek-delo. Moja misao je: Neka prođe ova godina da je se ne sećamo, ja goru nisam imala. I nije lepo, ali pročitam da još neko deli isto osećanje pa mi bude lakše. Sve što je moglo po zlu, išlo je po zlu. Gore ljude nisam upoznala. Nije me lako razočarati jer ništa ne očekujem, ali ima ljudi koji ne da su mi se zgadili, nego imam fizičku reakciju na pomisao. Samo sam jedan dan plivala u moru, uspela sam čak i da se nađem u dobrom društvu tom prilikom.

foto: Printscreen / Facebook

Lepe trenutke pamtim do u detalj jer ih je bilo tri i po. Pas operisao kičmu. Jedva sam se iselila iz neke uklete dorćolske kuće, sanjaću je u košmarima. Omrzla sam Dorćol. Stalno mi je nešto falilo, cele godine. Videla sam kako je naopako sarađivati sa budalama, dugo nisam morala pa sam se odvikla. Neki su histerične i sujetne žene, a neki šibicari. I videla sam polusveta više nego za ceo život. Oni šverceri i carinici devedesetih su gospoda spram ovih spodoba. Da, da, loša godina. Sujeverno jedva čekam da prođe. I molim Boga da bar ovih dana niko ne umire.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.