Bukovski ovo NIKAD NIJE RADIO!
Foto: Yotube printscreen

promocija

Bukovski ovo NIKAD NIJE RADIO!

U razgovoru o zbirci pesama Duška Domanovića "Veći od života (Bukovski ovo nikada nije radio)" knjizi učestvuju Jovan Gvero i sam autor
Objavljeno: 18:07h

U Klub-knjižari Magistrala Doma kulture "Studentski grad" večeras u 19 časova biće predstavljena zbirka pesama Duška Domanovića "Veći od života (Bukovski ovo nikada nije radio)" u izdanju SKCNS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo

- U inteligentnom, lucidnom, autorefleksivnom, permanentnom dijalogu - kako sa samim sobom, tako i sa vlastitim pesničkim precima (Morisonom, Crnjanskim, Miljkovićem, Branom Petrovićem, Liberom Markonijem…) Domanović progovara o sebi i vlastitom snalaženju i nesnalaženju u svetu u kom živi(mo). Reč je o poeziji preopterećenih nerava - gde se ciklično smenjuju proplamsaji smisla i ambisi ličnog i kolektivnog besmisla... (Nebojša Milenković)

foto: Duško Domanović

Duško Domanović (1979, Adrani kod Kraljeva), po obrazovanju filozof, radi kao slobodni novinar i objavljuje prozu i poeziju u periodici, na internet portalima i na svom blogu. Autor je knjige pesama "Nedelja popodne" i zbirka priča "Puna linija". Živi u Novom Sadu.

U razgovoru o knjizi učestvuju Jovan Gvero i autor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.