POKLANJAMO KNJIGE: 2 sjajna naslova za 4 najbrža čitaoca!
Foto: Espreso.co.rs

espreso i laguna

POKLANJAMO KNJIGE: 2 sjajna naslova za 4 najbrža čitaoca!

Na Fejsbuk stranici Espreso.co.rs u komentarima na post "Espreso.co.rs nagarađujuje svoje čitaoce" napišite koju knjigu bi želeli. Četvoro čitalaca koji nam se prvo jave biće nagrađeni!
Objavljeno: 17:03h

Portal Espreso.co.rs nagarđujuje svoje čitaoce knjigama Izdavačke kuće Laguna.

KNJIGE SU DOBILI:

"Uhvati zvezdu padalicu" - Ana Maksimović i Lazar Stojmenov

"Hajduk u Beogradu" - Aca Milošević i Jelena Oklobdžija

Svoje knjige možete preuzeti na portirnici Adria Media Srbija, Vlakovićeva ulica, broj 8.

Hvala Vam na učestvovanju! Pratite nas, spremamo vam nova iznenađenja!

Delimo Vam po dva primerka zbirke pripovedaka "Uhvati zvezdu padalicu" Dragoslava Mihailovića i dva primerka romana "Hajduk u Beogradu" Gradimira Stojkovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Četvoro čitalaca koji nam se prvi jave na Fejsbuk stranici Espreso.co.rs u komentarima na post "Espreso.co.rs nagarađujuje svoje čitaoce!" biće nagrađeni!

foto: Promo

Pripovetke sakupljne u zbirku "Uhvati zvezdu padalicu" Dragoslava Mihailovića, jednog od najcenjenijih srpskih pripovedača i velikana srpske književnosti druge polovine 20. veka, odlikuje izuzetna umetnička izgrađenost, kompaktnost, zaokruženost, i autentičnost likova. Pripovetka "Četrdeset i tri godine" prvi put je u ovoj zbirci!

Kultni roman o odrastanju, uklapanju i o nedoumicama mladih i nakon više od 30 godina nosi univerzalne poruke o prijateljstvu. "Hajduk u Beogradu" Gradimira Stojkovića je priča o Gligoriju Pecikozi Hajduku i razredu osmom pet u koji je došao iz male seoske škole. Priča o đačkim strepnjama, željama, sukobima, prvim ljubavima i razočaranjima... kroz koje smo u školi svi prošli!

foto: Espreso.co.rs

Ove dve knjige kao i sva ostala izdanja Izdavačke kuće Laguna možete nabaviti u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.