Straight Mickey and The Boyz: Na ivici smo incidenta u kome niko ne izvuče deblji kraj! (VIDEO)
Foto: Promo

dinamičan trio

Straight Mickey and The Boyz: Na ivici smo incidenta u kome niko ne izvuče deblji kraj! (VIDEO)

Energični trojac je napokon završio dugoočekivani debi album, sa kog su se već izdvojile pesme poput „Crv“ i „Ne osećam se dobro“
Objavljeno:

Jedan od najperspektivnijih domaćih rokenrol sastava u regionu Straight Mickey and The Boyz, održao je ovog vikenda koncert u Domu omladine Beograda. Putin reagovao: Četvrt miliona ljudi je rešilo da se na ovaj način izbori sa krađom na Evroviziji! (FOTO) Energični trojac je na ovom nastupu predstavio dugoočekivani debi album, sa kog su se već izdvojile pesme poput „Crv“ i „Ne osećam se dobro“. Sastav se poslednjih godina nametnuo na srpskoj alternativnoj sceni i pobrao puno simpatija publike - u pitanju je dinamičan trio sjajnih mladih muzičara iz Beograda, koji je već renomiran kao izuzetna koncertna atrakcija. Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su strasno i dobro prekuvali, te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris na dobar duh Beograda, i uvek bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. U susret predstojećem koncertu popričali smo sa bubnjarem benda Straight Mickey and The Boyz, Danilom Lukovićem.

Nedavno ste objavili dugoočekivano debitantsko izdanje „Straight Mickey and The Boyz“. Kakve su za sada reakcije publike i kritičara na album? Zašto ste toliko čekali da ga izdate? Kakve poruke nose pesme sa novog albuma?
Za kratko vreme ste stekli reputaciju najperspektivnijeg domaćeg rokenrol sastava. Šta je ono što Vaš energični trojac izdvaja na sceni? Kako biste komentarisali regionalnu rokenrol scenu? Šta trenutno slušate i koga biste preporučili?
Kakvi su planovi benda nakon ovog koncerta i gde će sve publika moći da vas čuje?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.