VUDU POPAJ NAS JE RAZVALIO: Kako popiti ESPRESO bez kinte, koje bombe najviše bole, a kome su mozak poderali ekseri? (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ESPRESO INTERVJU

VUDU POPAJ NAS JE RAZVALIO: Kako popiti ESPRESO bez kinte, koje bombe najviše bole, a kome su mozak poderali ekseri? (VIDEO)

Legenda rep scene bio je naš gost, svi su hteli da se slikaju sa njim, a otkrio nam je neke sjajne stvari koje niste znali
Objavljeno:

U susret njegovoj svirci koja će biti održana 1. aprila uveče u beogradskom klubu Tramvaj, iscimali smo legendu rep scene da sa nama podeli neka svoja zapažanja o realnosti, ali i politici, muzici, društvu i svemu ostalom što može da zanima građanina sa zdravim razumom.

Reper, muzičar, pisac, tvorac skečeva - jednom rečju multimedijalni umetnik.

Retko ko u Srbiji ne zna ko je Radenko Stojaković - Vudu Popaj, jedan od prvih pravih repera na ovim prostorima.

Njegove pesme već više od dve decenije uveseljavaju pretežno srpsku omladinu, ali i neke malo starije ljude sa mladalačkim duhom, kojima bunt i dalje nije postao nešto što kucanje starosti na vrata odnosi.

Povod razgovora sa njim bio je to što će u subotu 1. aprila uveče održati svirku u beogradskom klubu Tramvaj (i u tome ima simbolike, saznaćete u video prilogu saznajte kakve).

Dotakli smo se raznih tema - između ostalog kako doći do espreso kafe ukoliko ste sirotinja i u džepu imate oko 30 dinara, koje to bombe najviše bole Popaja, kao i kome od nas dvojice su mozak poderali ekseri...

Nadamo se da ćete uživati u razgovoru u kom smo mi svakako baš uživali toliko da smo u nekim trenucima pokušavali da ga što više produžimo.

BONUS VIDEO:

Tucali smo se s predsedničkim kandidatima! U drugi krug idu Čanak i Popović! (VIDEO)

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.