Drugo veče Fešn vika pokidalo: Poznate dame šetale pistom, a kreacije su bile loodilo! (FOTO)
Foto: Promo

neobične kombinacije

Drugo veče Fešn vika pokidalo: Poznate dame šetale pistom, a kreacije su bile loodilo! (FOTO)

Nakon otvaranja u znaku alternativne mode, internacionalni festival mode i dizajna, Serbia Fashion Week je sinoć zasijao u punom sjaju i glamuru u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma
Objavljeno: 21:53h

Svaki kutak Master centra odiše modom i umetnošću – od Show room-a u kojem su predstavljeni modeli brojnih poznatih dizajnera, koji su i sami dizajneri dekorisali, preko živopisnih kozmetičkih štandova do Design Week-a na kojem izlažu primenjeni umetnici iz čak 18 različitih zemalja sveta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tokom druge večeri jedine licencirane Nedelje mode u Srbiji predstavilo se 10 dizajnera iz zemlje i regiona i svečano je otvoren Design Week.

foto: Promo

Na samom otvaranju druge večeri svoje modele je predstavila kreatorka MAJA KRSMANOVIĆ čiju reviju otvorila poznata glumica i spisateljica Iva Štrljić. Temu „Mistika“ najbolje su opisale svečane večernje haljine sa detaljima tila i čipke uz neobične detalje, kao i korseti koji oduzimaju dah.

foto: Promo

Zatim je usledila revija LJILJANE VUJANOVIĆ tokom koje je publika mogla da vidi urbane kombinacije, začinjene printovima kao i varijetet boja i materijala koji su privukli pažnju publike, dok je tokom drugog bloka posebnu pažnju privukla revija dizajnerke ANE VASILJEVIĆ. Smele i ženstvene kombinacije naišle sun a sjajne reakcije posetilaca, a širok spektar materijala istakao je ono najbolje na modelima.

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.