Najveća zvezda iz sveta mode dolazi u Srbiju: Dame, obucite se lepo!
Foto: Profimedia

Prvi put u gostima

Najveća zvezda iz sveta mode dolazi u Srbiju: Dame, obucite se lepo!

Jedna od pet najpoznatijih sestara sveta Anna Fendi prvi put srpskoj publici predstaviće se 11. i 12. novembra
Objavljeno: 22:23h

Kao najveća modna zvezda koja je ikada posetila Srbiju, ova čuvena kreatorka i simbol svetske mode, na Serbia Fashion Weeku predstaviće svoju novu liniju vina na događaju zatvorenog tipa, dok će tokom trajanja Design Weeka u Novom Sadu predstaviti dizajn keramike, stakla i porculana uz postavku „Topo table collection“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Anna Fendi, koja se rado odazvala pozivu predsednice Serbia Fashion Weeka, Svetlani Horvat, dolazi u Srbiju 11. novembra i ostaje tu još nekoliko dana, jer, kako je izjavila, želi da upozna našu zemlju i kulturu.

foto: Profimedia

Anna Fendi, jedna je od nosećih imena čuvene modne kuće Fendi, čije ime danas vredi oko milijardu i po eura. Rođena je 1933. godine u Rimu, kao druga od pet najpoznatijih sestara sveta.

Uz njenog saradnika, Karla Lagerfelda, u poslednjih 30 godina, Anna nosi titulu direktora za razvoj svih Fendi kolekcija i svih licenci koje su vezane za ovaj brend. Nastavljajući porodičnu tradiciju koja traje još od 1925. godine i baveći se modom celog života, Anna je učinila Fendi brend poznatim širom planete. Već ’70ih godina, čuveni logo FF ceo svet upoznaje kao simbol za „fabulous furs“, besprekorno izrađene torbe i nepogrešivo napravljene aksesoare.

Serbia Fashion Week, jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji i najveći modni događaj u Jugoistočnoj Evropi biće održan od 7. do 12. novembra uz učešće više od 50 kreatora iz celog sveta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.