Obucite narandžasto! Danas je u Beogradu veliko finale Orange Week! (FOTO)
Foto: Promo

za svakog po nešto

Obucite narandžasto! Danas je u Beogradu veliko finale Orange Week! (FOTO)

Veliko finale manifestacije Orange Week – nedelje Holandije u Beogradu je danas i povodom toga će biti održano nekoliko događaja na više lokacija u gradu
Objavljeno: 18:16h

Orange Week organizuje Ambasada Kraljevine Holandije, povodom završetka predsedavanja te zemlje Savetom Evropske unije. Od 27. juna publika je imala priliku da u Domu omladine Beograda pogleda nove holandske filmove, a izložba “Primenjena nostalgija” traje do kraja nedelje u Mikseru.

Iza čvrsto drži sve iza sebe već 2 nedelje! Znate ko će odlučiti da li će tamo i ostati? (VIDEO)

Završni program Orange Weeka kreće danas od 10:00 na Trgu republike, gde će biti proglašeno pobedničko ime za narandžaste ruže koje su posađene na šetalištu kod Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“. Glasanje za ime je bilo na Facebook stranici Ambasade, a biralo se između tri imena: Lady of Belgrade, Aria (po Arijusu van Tinhovenu, holandskom lekaru koji je tokom Balkanskih ratova i Prvog svetskog rata bio hirurg u Srbiji) i Danube’s rose. Ambasador Henk van den Dol će sa gostima najaviti pobedničko ime i podeliti sadnice ove ruže onima koji su glasali, a izvučeni su kao pobednici. Pozivamo građane i medije da nam se pridruže u imenovanju nove sorte holandske ruže posvećene Beogradu.

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.