FOTO KONKURS za najlepšu sliku prirode povodom Svetskog dana životne sredine
Foto: Printscreen/Facebook/UNILAD

konkurs

FOTO KONKURS za najlepšu sliku prirode povodom Svetskog dana životne sredine

Bionet mreža - Centar za životnu sredinu, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore i Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije raspisuje konkurs za najlepšu fotografiju prirode. Na konkursu mogu učestvovati, kako profesionalni, tako i amaterski fotografi iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Svaki učesnik može učestvovati samo sa jednom fotografijom.

Objavljeno: 13:29h

Regionalni foto konkurs povodom Svetskog dana životne sredine, 5. jun

Centar za životnu sredinu, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore i Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije vas pozivaju da učestvujete u regionalnom foto konkursu koji se realizuje u okviru BioNET mreže, u cilju obeležavanja Svetskog dana životne sredine, 5. juna.

Na konkursu mogu učestvovati kako profesionalni, tako i amaterski fotografi iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Svaki učesnik može učestvovati samo sa jednom fotografijom.

Tema fotografije može biti prirodni pejzaž, flora ili fauna. U okviru svake od ovih kategorija ćemo nagraditi tri najbolje fotografije prigodnim i simboličnim poklonima.

Učešće na konkursu znači da su učesnici saglasni da Centar za životnu sredinu, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore i Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i BioNET mreža mogu koristiti lične podatke učesnika (ime i prezime i e-mail) uz potpuno poštovanje prava na tajnost ličnih podataka.

Takođe, organizatori konkursa zadržavaju pravo korišćenja dostavljenih fotografija u promotivne svrhe i u budućim publikacijama uz navođenje autora slika.

Fotografije se dostavljaju najkasnije do ponoći 5. juna na e-mail adresu: bionetwesternbalkans@gmail.com

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.