Kako baš pred izbore? CENZURISANA izložba NECENZURISANO o izbornim kampanjama u Srbiji! (FOTO)

Samo obećavaju bolje sutra!

Kako baš pred izbore? CENZURISANA izložba NECENZURISANO o izbornim kampanjama u Srbiji! (FOTO)

Radovi koji su skinuti iz izloga galerije su fotografije oštećenih plakata iz predizbornih kampanja različitih stranaka
Objavljeno: 12:13h
Deo izložbe "Dirty Season - NECENZURISANO" u galeriji Artget Kulturnog centra Beograda, po nalogu direktorke Ivone Jevtić, skinut je iz izloga galerije. To smo čekali! Lane Gutović doneo najsrećnije (najsmešnije) moguće vesti za sve u Srbiji!
a bavi se neprestanom izbornom kampanjom, manipulacijom masom, borbom za glasove, cenzurom i autocenzurom, masovnim zasipanjem posterima, bilbordima, reklamama koje obećavaju bolje sutra.
Promo
Radovi koji su skinuti iz izloga galerije su fotografije oštećenih plakata iz predizbornih kampanja različitih stranaka.
Fotografije koje su uklonjene iz postavke, njen su integralni deo i izložba bez njih gubi snagu i značenje, a ovaj čin obesmišljava celokupnu ideju izložbe. Autori izložbe poručuju da su kroz sav svoj rad ostali verni ideji slobode izražavanja i govora, i da to pravo ne shvataju zdravo za gotovo i spremni su da se za njega bore. 15. marta u 16 časova pridružite u zajedničkom povlačenju izložbe iz Artget galerije – skidanju preostalih radova iz postavke i razgovoru sa autorima.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.