CELO TELO MU JE PREKRIVENO TETOVAŽAMA I OŽILJCIMA OD KISELINE! On je zaštitno lice Narodnog muzeja i na ramenu mu piše TIGRE, OPROSTI MI (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

baletan neobičnog izgleda

CELO TELO MU JE PREKRIVENO TETOVAŽAMA I OŽILJCIMA OD KISELINE! On je zaštitno lice Narodnog muzeja i na ramenu mu piše TIGRE, OPROSTI MI (FOTO)(VIDEO)

Ako ste se nekada zapitali zašto bi trebalo da odete na neku baletsku predstavu, ovaj momak će vas ubediti da vam je baš to potrebno

Objavljeno:

Ukrajinac Sergej Polunjin, od 2016. i srpski državljanin, zaštitno je lice Narodnog muzeja u Beogradu, zapravo promotivnog spota koji će najaviti otvaranje ove institucije posle 15 godina rekonstrukcija.

Jedan od najpoznatijih baletana na svetu, čiji vanserijski talenat porede sa Barišnjikovim i Nurejevim, sa 19 godina je postao najmlađi prvak londonskog Kraljevskog baleta u istoriji ove institucije.

Sergej je pre dve godine izazvao opštu pomamu u javnosti kada je zaigrao uz Hozijerovu pesmu "Take Me to Church" ("Vodi me u crkvu"), gde je akcenat, osim na njegovom plesu, bačen i na odličan izgled, ali i na brojne tetovaže.

Najupečatljivija tetovaža kolovrata koja će biti vidljiva u spotu za Narodni muzej je samo jedna od desetine tetovaža na Sergejevom telu.

Na desnoj strani torzoa je Sejač smrti, dok ispod pupka proviruje vuk, u znak sećanja na njegovu prvu predstavu "Peća i vuk" u Kraljevskom baletu.

U desnom delu donjeg stomaka je poruka: "Ja nisam čovek, ja nisam bog. Ja sam ono ko sam". Na bočnoj levoj strani torzoa je amblem čečenske zastave.

Na levoj donjoj polovini leđa je crkva u kojoj je kršten u rodnom Hersonu, a preko puta crkve su kišne kapi koje padaju na reč "uspomene" i rečenica "Život je kratak put".

Crkva u kojoj je kršten
Crkva u kojoj je kršten foto: Printscreen

Ispod vrata piše "Ludnica".

Ispod levog ramena su reči "Tigre, oprosti mi", u znak sećanja na balet "Bajadera" gde je igrao lovca na tigrove. Na levoj mišici je Hit Ledžer kao Džoker, a na desnoj ime Džejms Din iznad lika Igora Zelenskog, njegovog mentora.

Tigre, oprosti mi
Tigre, oprosti mi foto: Printscreen

Na unutrašnjoj strani leve podlaktice je krst, na desnoj je ime Miki Rork, njegovog prijatelja i takođe mentora.

Na šakama nosi i reči "Prljav novac", inicijale N.D. (Nikolaj Danilovič, jedan od njegovih učitelja u Ukrajini) i akronim DLCH Dejvida Lašapela, reditelja spota "Take Me To Church".

Inicijali učitelja
Inicijali učitelja foto: Printscreen

Na nadlanicama su simboli Rusije i Ukrajine, a tu je i ime njegove bivše devojke balerine Nataše, koje polako bledi...

Na unutrašnjoj strani desnog gležnja, kod pete, je šlem gladijatora, dok je na dnu desnog stopala napisano je Ahil na starogrčkom. Osim tetovaža ima i ožiljke koje je sam nanosio kiselinom. Zove ih "tigrovim ogrebotinama".

Bonus video

Intervju sa uličnim umetnicima iz Izraela Dede i Nican Minc

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.