KONAČNO SE OTVARA NARODNI MUZEJ: Vukosavljević najavio svečano otvaranje 28. juna!
Vladan Vukosavljević, Foto: Beta

konačno

KONAČNO SE OTVARA NARODNI MUZEJ: Vukosavljević najavio svečano otvaranje 28. juna!

Ministar je na sednici Odobra za kulturu i informisanje kazao da veruje da, osim objektivnih okolnosti i "nekih datosti" koje su poslednica tranzicionih perioda, postoji i lična odgovornost zbog toga što Muzej nije radio toliko dugo

Objavljeno:

Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević izjavio je danas da bi Narodni muzej u Beogradu, "ako ne bude više sile", trebalo da bude svečano da bude otvoren 28. juna.

Ministar je na sednici Odobra za kulturu i informisanje kazao da veruje da, osim objektivnih okolnosti i "nekih datosti" koje su poslednica tranzicionih perioda, postoji i lična odgovornost zbog toga što Muzej nije radio toliko dugo. On je kazao da su građevinski radovi na Muzeju završeni 31. marta i da je u toku izrada mobilijara. - Ako ne bude više sile Narodni muzej bi trebalo svečano da bude otvoren 28 juna - kazao je Vukosavljević, koji je na sednici skupštinskog odobra predstavio izveštaj o radu Ministarstva od 1. januara do 31. marta ove godine.

Bonus video: MAMA HOĆEMO LI I MI JESTI IZ KONTEJNERA KAD NAS ČIKE IZBACE? Samohranoj majci sa sinom (6) PONOVO preti prinudno iseljenje!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.