NEŠTO STRAŠNIJE U ŽIVOTU NISMO ČULI: Ćerki Olje Ivanjicki oteli su na porođaju TROJE DECE, a onda je saznala da je i ona usvojena! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Ljiljana Maric

da se čovek naježi

NEŠTO STRAŠNIJE U ŽIVOTU NISMO ČULI: Ćerki Olje Ivanjicki oteli su na porođaju TROJE DECE, a onda je saznala da je i ona usvojena! (FOTO)

Slikarka iz Pančeva Ljiljana Marić  prvi put javno otkriva na koji način je saznala da je odrasla u usvojiteljkoj porodici

Objavljeno: 20.12.2017. 12:30h
  • 59

Pred premijeru dokumentarnog filma Rođeni oteti, koji će se uz blagoslov partijarha Irineja uskoro održati u kripti Hrama Svetog Save na Vračaru, a u kome je iznela niz dokumentovanih detalja iz višegodišnje portage za troje dece doja su joj oteta, ali i traganja za sopstvenim identitetom, slikarka iz Pančeva Ljiljana Marić ekskluzivno za online magazin 52.rs prvi put javno otkriva na koji način je saznala da je odrasla u usvojiteljkoj porodici i da je njena biološka majka slavna slikarka Olja Ivanjicki.

- Na jednom od sastanaka na kojima smo razmenivali mišljenje sa ostalim roditeljima kojima su oteta deca, Verica Dobrosavljević Cekić mi je skrenula pažnju na jedan dokument po kome moji roditelji nisu oni za koje sam mislila da jesu. Iscrpljena od stresova zbog potrage za decom koju sam rodila, a koja su mi oteta, nisam imala snage da poverujem u to da sam i ja kao beba možda oteta od svoje majke. Verica tada nije pomenula ko me je rodio. Tek nekoliko godina kasnije, takođe na jednom od sastanaka, jedan gospodin koji je zajedno s nama povremeno učestvovao u razmeni informacija, iskustava i saveta, rekao mi je: Olja Ivanjicki je tvoja prava majka.

Olja Ivanjicki je moja biološka majka? Novi šok za mene… Prisetila sam se raznih scena iz svog života, pa i slučajnih susreta s Oljom kojih je bilo više, a za koje tada nisam znala zbog čega se ponavljaju, i počela da sklapam mozaik – između ostalog, rekla je Ljiljana Marić u ispovesti za prvi celebrity one click and scrole magazin 52.rs.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media