Beograd ima festival na kome mu zavidi ceo svet, a vi niste čuli za njega? Vreme je da se to promeni! (VIDEO)
Foto: Promo

slavimo umetnost

Beograd ima festival na kome mu zavidi ceo svet, a vi niste čuli za njega? Vreme je da se to promeni! (VIDEO)


Zamišljen kao umtenička kolonija, uz slogan "Stvaraj dalje", u Beogradu će od 9. do 17. juna biti održan drugi po redu festival pod nazivom DEV9T

Objavljeno: 12:30h

Deve9et se bori za opstanak kulture jer je ona prirodno stanište živih bića, a ukoliko se ne očuva upozoravaju tvorci festivala, pretvoriće se u ugroženu vrstu.

Duga Dev9tka: Ovo je najmagičnije mesto u Beogradu, a vi ne znate za njega! (VIDEO) (FOTO)

Na istoj lokaciji kao i prošle godine - Ciglani (Klub ljubitelja teške industrije), posetioci će imati prilike da uživaju u kvalitetnom muzičkom programu, ali i da izraze svoju kreativnost kroz interaktivne izložbe, igraonice i performanse.

Ove godine Festival nas poziva da "zasvetlimo"zajedno te su radionice, street art, blek market i drugi vidovi kreativnog stvaranja u duhu ove tematike, odnosno svetlosti. Osvetlite i vi svoje Ja i na kreativan način prenesite drugima svoju poruku i istinu.

EXIT na DEV9T: Die Antwoord uz glasove 7.000 fanova oterali kišu! (FOTO) (VIDEO)

Prijave za kreativna stvaranja u okviru festivala bile su otvorene do 20 maja.

Festival ima za cilj da tokom narednih godina iz umetničke kolonije preraste u glavnu platformu za umrežavanje umetnika sa organizatorima manifestacija, publikom i sponzorima.

Dev9et je dom za kreativce i umetnike iz svih oblasti. To je mesto koje ne poznaje granice kada je kreativnost u pitanju. Deve9t je umetnost u vidu izložbe, strit arta, žurke, radionice, koncerta.

Više informnacija o prijavljivanju na radionice možete naći OVDE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.