LUMPOVAO UZ NARODNJAKE I PIKIRAO PEVAČE ZA FILM: Holivudski producent i bliski prijatelj Leonarda Di Kaprija u Beogradu.. (FOTO)
Foto: Promo

LOM!

LUMPOVAO UZ NARODNJAKE I PIKIRAO PEVAČE ZA FILM: Holivudski producent i bliski prijatelj Leonarda Di Kaprija u Beogradu.. (FOTO)

Producent koji trenutno snima rimejk legendarnog filma "Papilon", pridružio se ekipi koja je proslavljala rođendan poznate beogradske kafane a tokom večeri upoznao se i razmenio kontakte sa brojnim srpskim pevačima
Objavljeno: 15:59h

Slavni holivudski producent i vlasnik produkcije Red Granite, Joey McFarland čiji su filmski hitovi "Vuk sa Wall street-a" i "Glup, gluplji" osvojili gledaoce širom planete, izašao je sa nekoliko glumaca u provod u kafanu Stara pesma.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Producent koji trenutno snima rimejk legendarnog filma "Papilon", pridružio se ekipi koja je proslavljala rođendan poznate beogradske kafane a tokom večeri upoznao se i razmenio kontakte sa brojnim srpskim pevačima.

foto: Promo

Tako je među prvima upoznao Sašu Matića na čiji glas ni sam nije ostao imun, a za njegovim stolom pevali su i Aleksandra Bursać, Miloš Brkić, Ljubomir Perućica, ali i Aca Živanović, koji se celo veče nije odvajao od cimerke sa Farme, Dušice Grabović.

foto: Promo

Provod nije propustio ni Miloš Radičević, a u kafani su viđeni i "Aspirinci", kao i brojne druge poznate face.

foto: Promo

Joey MacFarland u kafani je proslavio završetak snimanja "Papilona", čije poslednje scene su snimljene pre nekoliko dana u Beogradu. Najbolji prijatelj Leonarda Di Capria uživao je u folk hitovima, ali i srpskim rakijama koje su mu, kako kaže, među omiljenim pićima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.