Ovih 10 grešaka ne bi ni automehaničar napravio da snima film, ali holivudski milioneri jesu! (FOTO)

Hitovi sa najgorim gafovima

Ovih 10 grešaka ne bi ni automehaničar napravio da snima film, ali holivudski milioneri jesu! (FOTO)

Betmen, Hari Poter, Pirati s Kariba, Terminator, Petparačke priče... Ovi blokbasteri su koštali milione, ali u njima ima takvih grešeka, koje jedan osnovac sebi ne bi dozvolio da pravi film
Objavljeno:

Morali biste da budete mnogo pažljivi da biste primetili neke od najvećih gafova u istoriji filma. Ipak, neki od pomnih pratilaca filmske umetnosti uspeli su da uhvate greške u nekim scenama. Za neke od njih su toliko loše da je teško poverovati da su takve scene uopšte ušle u film. Bilo kako bilo, neki filmovi su postali poznati upravo zbog brojnih grešaka u njima. Predstavićemo vam 10 filmova sa najviše grešaka. 1. "Pirati sa Kariba: Prokletstvo Crnog bisera"

Printscreen/Youtube/Pirati sa Kariba

Obratite pažnju na levo rame Džonija Depa koji tumači lik Kapetana Džeka Speroua. Ako dobro pogledate primetićete člana posade koji nosi belu majicu i šešir i mirno stoji na palubi. Očigledno je ovaj momak zalutao u ovu scenu budući da uopšte nije obučen u piratskom stilu. 2. "Nindža kornjače"

Printscreen/Youtube/Nindža kornjače

U sceni gde se Leonardo i Rafaelo svađaju u stanu Ejpril O'Nil, jedan od glumaca se šunja oko stola. Možda bi bilo bolje da nije nosio narandžasti kačket. 3. "Hari Poter i Odaja tajni"

Printscreen/Youtube/Hari Poter

U jednoj sceni u ovom filmu vidi se jasno kako kamerman kleči između dece i snima. Ovako nešto svakako nije bilo napisano u scenariju. 4. "Sumrak"

Printscreen/Youtube/Sumrak

Morate obratiti pažnju na odraz koji se nalazi na vetrobranu Belinog kamioneta. Naime, ako dobro pogledate jasno možete primetiti mikrofon koji se vidi u odrazu. 5. "Mračni vitez"

Printscreen/Youtube/Mračni vitez

Čak i u ovom čuvenom filmu postoji greška. Kamerman se jasno vidi u sceni kada se Betmen bori sa Džokerom. 6. "Komandos"

Printscreen/Youtube/Komandos

Ovo je jedna od najvećih grešaka u filmskoj istoriji. Porše koji vozi glavni glumac u filmu je ozbiljno oštećen, a odjednom se pojavljuje u potpuno savršenom stanju. 7. "Hrabro srce"

Printscreen/Youtube/Hrabro srce

Ovako nešto je u istorijskim filmovima nezamislivo. U jednoj sceni može se videti beli kombi sa leve strane. Ono što je poražavajuće je činjenica da ovo nije jedina greška u filmu, ali je svakako najupečatljivija. 8. "Petparačke priče"

Printscreen/Youtube/Petparačke priče

U sceni u kojoj su dvojica glavnih likova u sobi u kojoj će se ubrzo dogoditi pucnjava, na zidu iza njih mogu se videti rupe od metaka i pre nego što je i jedan jedini opaljen. 9. "Terminator 3"

Printscreen/Youtube/Terminator 3

Kada je avion bio spreman za poletanje jasno se vide brojevi koji stoje na njemu. Kasnije, kada je taj isti avion u letu, brojevi su promenjeni. 10. "Američka pita"

Printscreen/Youtube/Američka pita

Glumica u jednoj sceni u jednom trenutku drži plavu čašu kada sedne i započne razgovor sa partnerom. Odjednom njena časa postaje providna. (A. Đorđević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.