SLAVNA GLUMICA OBJASNILA ZAŠTO NIKAD NEMA LOŠ SE*S: Svi znaju da tako TREBA, a niko to neće da RADI! Lako je!
Dodaje kako baš iz tog razloga niko ne treba da se stidi pred partnerom., Foto: Printscreen

LJUBAVNI ŽIVOT

SLAVNA GLUMICA OBJASNILA ZAŠTO NIKAD NEMA LOŠ SE*S: Svi znaju da tako TREBA, a niko to neće da RADI! Lako je!

Glumica Šejlin Vudli odgovarala je u kolumni na pitanja obožavalaca, a jedno od njih bilo je šta treba da se uradi kad je veza dobra, ali seks baš i nije.

Objavljeno:

Vudli (29) nije oklevala i otkrila je da joj se to desilo više puta u životu. "Ono mogu da kažem iz perspektive žene koja zna šta želi i ne plaši se da to i kaže je da su iskrenost i otvorenost sve. Ako se ne osećaš slobodno u komunikaciji sa svojim partnerom, malo je verovatno da ćete ikada ostvariti ispunjavajući seksualni život. Ako se osećaš sigurno, razgovaraj o svojim potrebama i pitaj partnera koje su njegove", napisala je Vudli. Prema njenom mišljenju loš seks je posledica toga što par nije pronašao zajednički jezik.

Šajlin Vudli
foto: Printscreen

"Ili dvoje ljudi ne znaju kako da budu ranjivi jedno prema drugom", dodala je glumica. Navodi i da je ponekad potrebno da prođe vreme da bi se razgovaralo na taj način u vezi, ali i da se nekad, mada retko, dešava da se od početka seksualno usaglasite sa parnerom. Dodaje kako je seks lekcija prave intime.

Šajlin Vudli
foto: Printscreen

Nastavila je rečima kako niko ne treba da se plaši da kaže šta najviše želi i rekla da je za nju najveće uzbuđenje sledilo kad su joj partneri govorili šta žele da ona radi u krevetu ili koje su njihove potrebe. Dodaje kako baš iz tog razloga niko ne treba da se stidi pred partnerom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/People.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.