LEPE VESTI ZA LJUBITELJE FILMA: Izašao TREJLER za seriju o junakinji romana i filma „Kad jaganjci utihnu“ (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

pripremite se

LEPE VESTI ZA LJUBITELJE FILMA: Izašao TREJLER za seriju o junakinji romana i filma „Kad jaganjci utihnu“ (VIDEO)

Radnja serije Klaris dešava se 1993, godinu dana nakon događanja u filmu Kad jaganjci utihnu, u kome je, podsećamo vas, naša junakinja uspela da pronađe i eliminiše serijskog ubicu koji se predstavljao kao Bafalo Bil

Objavljeno:

Džodi Foster je maestralno tumačila agentkinju FBI-a Klaris Starling u filmu Kad jaganjci utihnu iz 1991, adaptaciji istoimenog romana Tomasa Harisa. U njegovom nastavku, filmu Hanibal iz 2001, zadatak da oživi istu književnu junakinju dobila je Džulijen Mur, a sada, u 2021, objavljeno je da će u novoj seriji pod imenom Klaris, mladu agentkinju igrati Rebeka Brids.

Radnja serije Klaris dešava se 1993, godinu dana nakon događanja u filmu Kad jaganjci utihnu, u kome je, podsećamo vas, naša junakinja uspela da pronađe i eliminiše serijskog ubicu koji se predstavljao kao Bafalo Bil. Vašington se u seriji ponovo suočava sa monstruoznim zločinima, pa Klaris dobija novu priliku da učestvuje u pronalaženju ljudi koji stoje iza njih. Ona, međutim, sumnja u svoje kvalitete i nema još dovoljno hrabrosti da se nametne u muškom svetu FBI-a.

Klaris će nam otkriti šta je to što pokreće Klaris Starling, koji događaji iz detinjstva su uticali da postane agent FBI-a, a u zapletu serije će figurirati i politička korupcija u prestonici SAD-a. Serija će početi da se emituje od 11. februara na američkoj televiziji CBS.

(Espreso.co.rs/citymagazine.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.