ŠTA ĆEMO GLEDATI OVE GODINE? Pripremite se, Holivud je spremio OPAKO dobre filmove! (TREJLERI)
Filmska godina obećava, Foto: Printscreen

premijerno

ŠTA ĆEMO GLEDATI OVE GODINE? Pripremite se, Holivud je spremio OPAKO dobre filmove! (TREJLERI)

Ostaje nada da ćemo neka ostvarenja pogledati u bioskopu ove godine

Objavljeno: 09:22h

Mnoge filmove smo odgledali u protekloj godini, iako ne očekivano u bioskopskim salama već u toplini svog doma, ali ima i onih koji su ipak odloženi za godinu koja je tek počela. Ostaje nam da se nadamo da se neće sve ponovo svesti na striming u dnevnoj sobi, već da ćemo bar neke od njih pogledati u bioskopima uz veliku porciju kokica, a koji su filmovi u pitanju, saznajte u nastavku.

The Many Saints of Newark (12. februar)

Prikveli nisu uvek baš najbolja ideja, ali kada je u pitanju jedna od najboljih serija svih vremena i autor originalnih epizoda Sopranovih, ipak se nadamo dobrom rezultatu. Mladog Tonija Soprana glumi sin pokojnog Džejmsa Gandolfinija, a videćemo i mnoge druge poznate nam likove u svom mlađem izdanju. Nakon izlaska filma verovatno sledi još jedno gledanje cele serije.

No Time to Die (2. april)

Iako je dva puta odložena njegova premijera, novi film u serijalu o Džejmsu Bondu i dalje se nestrpljivo iščekuje. Oproštaj Danijela Krejga od tumačenja uloge agenta 007 trebalo bi da donese ne samo očekivanu akciju i opasne scene, već i neku novu dozu humora i praktičnosti, jer je saradnica na scenariju bila Fibi Voler Bridž, kreatorka popularne serije Fleabag. Ostaje da sačekamo još malo.

A Quiet Place Part II (23. april)

Džon Krasinski je prvim delom ovog horor filma pokazao da nije samo lepa faca poznata po komedijama, već i perspektivan reditelj. Film su odlično prihvatili i oni koji nisu ljubitelji ovog žanra i hteli su još. Dobićemo još Emili Blant i još ovog čudnog sveta u kome svi moraju da budu nečujni kako bi preživeli, tako da oprezno sa čipsom tokom presudnih scena filma.

Black Widow (7. maj)

Dugo čekani solo film o Nataši Romanof (Crnoj udovici) takođe je morao da bude odložen, što baš i nije obradovalo fanove. Nadamo se da ćemo ove godine moći da vidimo Skarlet Johanson u još jednom superherojskom akcijašu koji treba da u fokus stavi i neke likove manje poznate širem auditorijumu. Jedan od likova od koga puno očekujemo je negativac Taskmaster.

Top Gun: Maverick (9. jul)

Neumorni Tom Kruz vraća se kao Maverik u nastavku koji možda nije puno ljudi tražilo, ali je u međuvremenu privukao dosta pažnje. Moderna postavka trebalo bi da donese upečatljive praktične efekte, a tu su i glumačka pojačanja u vidu Dženifer Koneli, Majlsa Telera i uvek upečatljivog Džona Hema.

Dune (1. oktobar)

Legendarni SF klasik već ima jednu filmsku verziju, koja je za neke genijalna a za druge obično smeće. Svejedno ćemo dobiti novu viziju Denija Vilneva, koji se već dokazao u ovom žanru, a za koju je regrutovao odličnu glumačku ekipu, uključujući Timotija Šalamea, Rebeku Ferguson, Oskara Ajzaka, Džejsona Momou, Havijera Bardema i druge. Svakako se nadamo da će rezultat biti epski i vredan iščekivanja, bilo da ćemo film pogledati u bioskopu ili putem striminga.

The French Dispatch (nepoznat datum)

Iako je teško opisati radnju, dovoljno je reći da je u pitanju novi film Vesa Andersona u kome glume Bil Marej, Timoti Šalame, Serša Ronan, Tilda Svinton, Frensis Mekdormand, Edvard Norton i mnogi drugi. To je ljubavno pismo posvećeno starim novinama i izdavaštvu, a smešteno u francusku ispostavu američkih novina, sa očekivanim genijalno stilizovanim kadrovima i bajkovitim sekvencama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Citymagazine.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.