ČUVENI GLUMAC SADA REŽIRA FILM O SNIMANJU KULTNOG FILMA: Zvuči KOMPLIKOVANO, ali je zapravo jako ZANIMLJIVO
Podsećamo vas, Kineska četvrt je film noar iz 1974, koji je režirao Roman Polanski po scenariju Roberta Tauna, Foto: Printscreen

filmska priča

ČUVENI GLUMAC SADA REŽIRA FILM O SNIMANJU KULTNOG FILMA: Zvuči KOMPLIKOVANO, ali je zapravo jako ZANIMLJIVO

Glavne uloge u njemu tumačili su Džek Nikolson, Fej Danavej i Džon Hjuston

Objavljeno:

Nakon što nas je impresionirao svojom glumom u ovogodišnjem filmu Veliki povratak, Ben Aflek je odlučio se ponovo vrati iza kamere, a nedavno je otkriveno i koji će biti njegov sledeći režiserski projekat.

Aflek će, naime, biti za režiserskim kormilom filma The Big Goodbye, u čijoj produkciji učestvuje studio Paramount. Ovaj film će biti adaptacija Sem Vosonove knjige The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood... o snimanju filmskog remek-dela Kineska četvrt.

foto: Printscreen

Podsećamo vas, Kineska četvrt je film noar iz 1974, koji je režirao Roman Polanski po scenariju Roberta Tauna. Glavne uloge u njemu tumačili su Džek Nikolson, Fej Danavej i Džon Hjuston. Kada se pojavio, film je ostavio veliki utisak na gledaoce, posebno zbog svog šokantnog kraja, a danas se kotira kao jedno od najboljih filmskih ostvarenja iz ’70-ih.

foto: Printscreen

U Aflekovom filmu će figurirati i lik Roberta Evansa, producenta Kineske četvrti, koji će ujedno biti i jedan od ključnih likova u narednom igranom filmu o snimanju Kuma.

foto: Profimedia

The Big Goodbye će biti prvi film koji će Aflek režirati nakon velikog promašaja Zakon noći iz 2016. Slavni glumac za sada iza sebe ima četiri režirana filma, od kojih je najpopularniji svakako Argo, koji mu je 2012. doneo Oskara za najbolji film.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/City magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.