SLAVNA GLUMICA OTKRILA KAKO JE EPIDEMIJA ZAMALO UBILA: Ona OSAKAĆUJE i uzrokuje strašnu BOL
Srećna sam što to imam u svom životu i ovom usamljenom svetu, Foto: Printscreen/youtube

otvorila dušu

SLAVNA GLUMICA OTKRILA KAKO JE EPIDEMIJA ZAMALO UBILA: Ona OSAKAĆUJE i uzrokuje strašnu BOL

To je jako, jako, jako teško

Objavljeno: 14:42h

Slavna glumica Nikol Kidman izgradila je impresivnu holivudsku karijeru koja traje već tri decenije, ali osim neverovatnih uspeha, profesionalni put ove 53-godišnje holivudske dive obeležili su i mnogi padovi. Upravo o njima zvezda filmova "Grace od Monaka" i "Taoci" progovorila je u ekskluzivnom intervjuu za Glamour UK, a za raskošnu digitalnu naslovnicu pozirala je u svome domu u Novom Južnom Velsu u Australiji.

- Kažu da je usamljenost veliki ubica. Ona osakaćuje i uzrokuje toliko boli... Da, i ja sam bila usamljena, a to je jako, jako, jako teško... Usamljenost je zapravo epidemija. Posao glumice zahteva vežbanje određene 'psihološke discipline', koristim i istražujem niz svojih osećanja za uloge i onda se ponovno vraćam u stvaran život. S vremenom sam morala naučiti kako se štititi, jer taj proces glumačkog preobraženja može biti mentalno vrlo iscrpljujući, zato je neophodno pronaći način da se sve te emocije uravnoteže - izjavila je holivudska zvezda.

Istakla je kako joj skladan brak s kantri muzičarem Kitom Urbanom (53) pomaže u održavanju mentalnog zdravlja.

- Moje srce i misli trenutno su sa svim onim ljudima koji nemaju tu posebnu osobu kojoj mogu otići, koja će biti uz njih... Blagoslovlena sam jer Kit i ja imamo jako dobar odnos. Naš brak je vrlo umirujuće i utešno mesto za mene, a on je vrlo snažan, topao i drag čovek. Srećna sam što to imam u svom životu i ovom usamljenom svetu - kaže oskarovka.

foto: Youube printscreen / playnowplay

Uprkos višestrukim priznanjima u filmskoj industriji, Nicole ističe kako joj je majčinstvo i dalje najdragocjenija uloga.

- Sviđa mi se osećaj brige o ljudima, to je moja radost i nema nikakve veze s traženjem nečega za uzvrat - zaključila je glumica, koja je s pevačem dobila ćerke Sandej (12) i Fejt (9), a s bivšim mužem, kolegom Tomom Kruzom, takođe ima dvoje usvojenu decu, Isabelu (27) i Konora (25).

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.