ŽIVOTNA LJUBAV MUSTAFE NADAREVIĆA UMRLA MU JE NA RUKAMA: Najpotresnija priča VELIKOG JUGOSLOVENSKOG GLUMCA
Mustafa, čovek iz jednog lepšeg vremena, Foto: Profimedia

VELIKI ČOVEK JE OTIŠAO

ŽIVOTNA LJUBAV MUSTAFE NADAREVIĆA UMRLA MU JE NA RUKAMA: Najpotresnija priča VELIKOG JUGOSLOVENSKOG GLUMCA

Često su zajedno sarađivali

Objavljeno:

Glumac Mustafa Nadarević o privatnom je životu retko pričao, ali za suprugu Slavicu Radović Nadarević istakao je u više navrata kako ga je oplemenila. To je zasigurno jedna od najvećih ljubavnih priča u ovoj regiji jer, Slavicu je oženio tek nekoliko meseci pre njene smrti na intimnoj ceremoniji, kada su oboje shvatili da je više neće biti.

Venčali su se na njen rođendan, 25. aprila. Ona se borila s rakom dojke deset godina, a s njom je bio do posljednjeg trenutka, 7. juna 2012. godine. Umrla mu je na rukama.

Upoznao ju je u zrelim godinama, kada je već iza sebe imao dva braka i troje dece. Opisivao ju je kao srodnu dušu, a na njen spomen pri razgovoru s medijima, imao je samo reči hvale. Svoj su privatni život držali daleko od očiju javnosti, a zajedno su proveli dve decenije. Odlučili su da se otisnu u bračne vode kada su shvatili da se bliži fizički rastanak, odnosno kada je već postalo jasno da će uprkos tome što je nekoliko puta pobedila zloćudnu bolest, izgubiti posljednju bitku s istom.

Dok se lečila, iskušali su sve moguće metode lečenja - konvencionalne i alternativne, ali nažalost nije joj bilo spasa. Bolest joj je presudila. Sahrana njegove najveće ljubavi održao se u krugu uže porodice u primorskom gradiću Kopru, u Sloveniji, a kolege su tada ispričale da se s njenim odlaskom Mustafa jako teško nosio. Prvih dana nije bio u potpunosti svestan da je više nema, a kad se našao u društvu, bio je uvek tužan. Često su zajedno sarađivali jer je Slavica bila kostimografkinja, a svi koji su ih poznavali govorili su o njima kao skladnom paru koji je zajedno letovao i često igrao golf i tenis. - Brinite za mojeg Muju - bile su njene poslednje reči u razgovoru s prijateljicama koje su je nakon što je obolela često posećivale u njenom stanu u Ljubljani.

On novinarima nikada Slavicu nije oslovljavao kao suprugu, već svojom ljubavlju, dragim, hrabrim i nadarenim bićem s kojim se divno slaže i s kojim želi podeliti ostatak svog života.

Podsetimo, poznati glumac Mustafa Nadarević preminuo je juče u 77. godini života nakon duge borbe s bolešću, javio je portal RadioSarajevo.ba. Njegov kolega, glumac Moamer Kasumović potvrdio je istinitost tužne vesti za portal, a na svom Facebook profilu izrazio saučešće. Legendarni glumac već je duže vreme imao ozbiljne zdravstvene probleme, a početkom ove godine javnosti otkrio da boluje od karcinoma pluća i uključio se u kampanju “Udahni za život”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.