Poslednje reči Mire Stupice: Patim i razmišjam... Ako dođe do tog trenutka - ja ću...
Foto: Dado Djilas

POČIVAJ U MIRU

Poslednje reči Mire Stupice: Patim i razmišjam... Ako dođe do tog trenutka - ja ću...

Legendarna glumica preminula je sinoć, dva dana nakon svog 93. rođendana

Objavljeno: 14:51h

Glumica Mira Stupica preminula je juče u domu za stara lica u Zemunu. Krajem prošle godine dala je svoj poslednji intervju domaćim medijima, u kom je govorila kako provodi pozne dane.

- Ne samo da sam prihvatila starost, ja njom upravljam. Prihvatila sam i Dom, bez unutrašnjeg protesta. Dok mi ovde bude lepo i prijatno, i sama ću se truditi da odgovorim toj prijatnosti. Ako dođe do trenutka u kome budem drugačijeg raspoloženja, ja ću se snaći - s vedrim osmehom i punim uverenjem rekla je na početku razgovora.

foto: Dado Đilas

- Vreme brzo prolazi. Imam pažnju, ali i želju za samoćom. Dovoljno imam i potrebe da pozovem u posetu one koje želim, a dovoljno je i onih koji će na poziv odgovoriti. Sve biram sama. Poslednjih godina sam, i inače, morala da suzim krug kontakata. Počelo je da me zamara... Tokom života bilo je za mene i previše zainteresovanosti. Ipak, ne preko mere, nikada me ta radoznalost nije uvredila. Valjda sam za prijatelje birala ljude takvog dara - otkrila je nekadašnja Nastasja Filipovna, Petrunjela, Dorina, Baronica Kasteli, Glorija.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.